BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMark Mobius Akbank Galata Şubesi’nde ----

Mark Mobius Akbank Galata Şubesi’nde

Mark Mobius Akbank Galata Şubesi’nde
28 Haziran 2018 - 12:27 www.finansgundem.com

Mark Mobius, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ile birlikte Akbank Galata Şubesi'ni ziyaret etti.

Sabancı Üniversitesi'nin, Akbank’ın kurucu sponsorluğunda hayata geçirdiği Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmelliyet Merkezi(CEF)  tarafından gerçekleştirilen “Finans Piyasalarının Geleceği” konferansının ana konuşmacısı Mark Mobius, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’in “Geleceğin bankacılığını görmek isteyenleri Galata şubemize bekliyoruz” söylemi üzerine Akbank Galata Şubesi’ni ziyaret etmek istedi. 

Teknoloji yatırımlarıyla geleceğin bankacılığını bugüne taşıyan Akbank’ın banka çapındaki dönüşüm sürecinin vitrini  olan Galata şubesini ziyareti sırasında Mark Mobius’a, Hakan Binbaşgil eşlik etti. Çalışanlarla da bir süre sohbet eden Mark Mobius’a; güvenilir, dinamik, sade, yenilikçi ve insan odaklı yaklaşımıyla teknolojinin tüm gelişmelerini müşterileriyle buluşturan Akbank’ın yeni nesil şubeleri hakkında bilgi verildi. 

Akbank’ın şeffaf hizmet anlayışını yansıtacak şekilde tasarlanan şubede müşteriler, kullanımı kolay ekranlarla işlemlerini hızlı ve daha az bilgi girişiyle tamamlıyor,  daha az kağıt, daha az nakit ve imza işlemi ile ilerliyorlar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)