BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMarcus Schenk: Hesaplar 15 yıl içinde yok olacak----

Marcus Schenk: Hesaplar 15 yıl içinde yok olacak

Marcus Schenk: Hesaplar 15 yıl içinde yok olacak
22 Mart 2018 - 15:50 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük bankaları arasında bulunan Deutsche Bank'ın Yatırım Bankacılığı yöneticisi Marcus Schenk, geleneksel bankacılığın sonunun geldiğini düşünüyor.

Almanya’nın en büyük dünyanın da sayılı bankaları arasında bulunan Deutsche Bank’ın Yatırım Bankacılığı Başkanı Marcus Schenck, geleneksel anlamda banka hesaplarının 15 yıl içinde yok olabileceğini söyledi.

Schenck, Çin’e yaptığı son gezinin, perakende bankacılık sektörünün aksamaya uğradığı gerçeğini gözler önüne serdiğini söyleyerek, “5, 10, 15, 20 yılda bir aşamada - kim bilir - hesaplar kaybolacak ve değiştirilecek bir tez var” dedi.

Schenck, Bloomberg’in Avrupa Sermaye Piyasaları Forumu’na yaptığı son röportajında Çin’de, perakende bankacılık sektörünün yeni teknolojilerden kopabileceğini gördüğünü söyledi. Katıldığı panelde teknolojideki hızlı gelişmeye nasıl hazırlandıkları sorusunu da yanıtlayan bankacılar, aslında biraz geride kaldıklarını da kabul ettiler. (Şebnen Turhan/Hürriyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)