BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara KomediManisalı gencin kredi kartından Avustralya'da harcama yapıldı----

Manisalı gencin kredi kartından Avustralya'da harcama yapıldı

Manisalı gencin kredi kartından Avustralya'da harcama yapıldı
01 Mart 2017 - 20:49 www.finansgundem.com

Manisalı Hakan Erdoğan, kartından Avustralyalı ev dekorasyon şirketine 9 Şubat tarihinde biri 178 lira 69 kuruş, diğeri ise 9 lira 14 kuruş borç ödemesi yapıldığını fark etti

Manisa'da 27 yaşındaki Hakan Erdoğan'ın bir bankadan aldığı ve üç yıldır da kullandığı kredi kartı kopyalanarak Avustralya'daki bir şirketten, internet üzerinden toplam 187 lira 83 kuruşluk harcama yapıldı. Erdoğan'ın tek tesellisi kart liminde fazla para bulunmaması oldu.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki bir unlu mamuller imalathanesinde usta olarak çalışan Hakan Erdoğan, müşterisi olduğu bankanın 3 yıldır kredi kartını kullanıyordu. Kredi kartı bilgilerinin kopyalandığından haberi olmayan Erdoğan, geçen 10 Şubat'ta hesap özetini incelediğinde şoke oldu. Erdoğan, kartından Avustralyalı ev dekorasyon şirketine 9 Şubat tarihinde biri 178 lire 69 kuruş, diğeri ise 9 lira 14 kuruş borç ödemesi yapıldığını fark etti.

Hesabından online ödeme sistemi üzerinden şirkete ödeme yapıldığını tespit eden Erdoğan, önce bankaya sonra online ödeme sistemi yetkililerine şikayette bulundu. Banka kredi kartını iptal ederken, online ödeme sistemi yetkilileri ise hesabı bloke etti. Banka Erdoğan'a zararının karşılanacağını bildirdi. Bilgileri kopyalanarak alışveriş yapılan kartın limitinin az olması nedeniyle dolandıcının fazla harcama yapamaması teselli oldu. Erdoğan, zararının karşılanmaması halinde yasal mücadele başlatacağını söyledi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumlu Yoruma yorum 02 Mart 2017 01:37

    Tr de olup yurtdışından alışveriş yapabiliyor hırsızlar. Bazıları da parayı Avusturalyalı yedi sansın.

  • Yorumlu Yorum01 Mart 2017 22:48

    @Hakkı_Ser haberi nerenle okuyorsun. Dolandırıcılık Avustralyadan yapıldı diyor haber. Yani kredi kartını çalan da onlar harcayanda onlar. Ama senin gibi zihniyet kendi aşşağılık karakterlerinizi gizlemek için ülkenin liderine saldırmayı kendinize şeref addediyorsunuz. Kansızlık damarlarınızda mevcut.

  • Hakkı ser01 Mart 2017 21:14

    Burası türkiye hırsızlık dolandırıcılık ülkenin en başındaki adamdan başlar aşağıya doğru iner