BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemManchester katliamcısının kimliği açıklandı----

Manchester katliamcısının kimliği açıklandı

Manchester katliamcısının kimliği açıklandı
23 Mayıs 2017 - 18:38 www.finansgundem.com

İngiltere'nin Manchester kentinde, üzerindeki bombayı patlatarak katliam yapan teröristin kimliği açıklandı

İngiltere’nin Manchester kentinde bir Ariana Grande konserinin bitiminde yaşanan canlı bomba saldırısını yapan kişinin 23 yaşındaki Selman Abedi olduğu duyuruldu.

Polis açıklamasında Abedi'yle ilgili başka ayrıntıya yer verilmezken, İngiliz basınının adı açıklanmayan ABD’li yetkililere dayandırarak verdiği haberlerde Abedi'nin Muammer Kaddafi döneminde Libya'dan İngiltere'ye iltica eden bir ailenin 4 çocuğundan biri olduğu ileri sürüldü.

Manchester Arena konser salonunda dün gece ABD'li şarkıcı Ariana Grande'nin konserinin sonunda meydana gelen bombalı saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 22 kişi hayatını kaybetmiş, 59 kişi de yaralanmıştı. Polis, saldırganın da patlama sırasında öldüğünü açıklamıştı.

İngiliz polisi saldırıyla bağlantılı olduğu düşünülen 23 yaşında bir erkeğin gözaltına alındığını duyurmuştu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya23 Mayıs 2017 21:31

    Soytarının biri kendisine bir nick koymayı beceremeden ahkam kesiyor. Ne kadar cahil ve ahmak olduğunun farkında mı acaba! mI6 istihbaratının nerelere kadar uzandığını bilsen ağzını değil başka yerlerini açardın korkudan. Daeş ya da pkk veya her ne haltsa kendi kendine lokal olarak gelişemez keşke o küçük beynin alabilseydi. Ayrıca senin Müslümanlarla problemin ne? Ben sana daeş yapmadı mı dedim ey hanzo. Ayrıca Humeyni nin babasının MI6 ajanı olduğunu da söyleyeyim de o küçük beynine belki biraz egzersiz yaptırmış olursun.

  • Atma ziya23 Mayıs 2017 20:23

    Sana göre Müslüman terörist olmaz mantığı ile saçma sapan yorumlarda bulunmak için yorum yapma Ziya

  • Ziya23 Mayıs 2017 19:59

    İngiltere derin devleti dikkatleri kendi üzerinden çekebilmek için yaptırtmış olabileceği bir saldırıya benziyor. Son derece güvenlikli kontrol sistemi olan bir ülkede binlerce kişinin daeş e katılmasının başka bir izahı olamaz. Zaten katılanların da pek çoğu lider konumunda yani aslında bal gibi de mI6 ajanı pek çoğu. Derin devletin kendi ülkesinin vatandaşlarına ya da her hangi bir kimseye merhamet göstereceğini de zan etmesin kimse. Bunun arkasından pek çok katliama ve saldırıya da bahane şimdiden hazır.

  • sefer23 Mayıs 2017 19:57

    mı5,mı6,cıa uyuyormu?kraliçe istifa!