BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinManchester saldırısında 8 yaşındaki çocuk öldü----

Manchester saldırısında 8 yaşındaki çocuk öldü

Manchester saldırısında 8 yaşındaki çocuk öldü
23 Mayıs 2017 - 17:37 www.finansgundem.com

İngiltere'nin Manchester kentinde meydana gelen saldırıdan çok kötü bir haber geldi

İngiltere'nin Manchester kentindeki saldırıda kayıp olduğu için ailesinin sosyal medya kampanyası başlattığı 8 yaşındaki Saffie Rose Roussos'un saldırıda öldüğü ortaya çıktı.

8 yaşındaki kızın ailesi Twitter hesabından arama çalışmalarına başlamış, binlerce Twitter kullanıcısı Roussos'un fotoğrafını paylaşarak kızın bulunmasına yardım etmeye çalışmıştı.

Ancak Reuters haber ajansı, İngiliz polisinin yaptığı açıklamada ölenler arasında İngiltere'nin kuzeyindeki Presnton kenti yakınlarından gelen 8 yaşındaki kız çocuğunun da yer aldığını duyurdu.

İngiltere'deki terör saldırısında hayatını kaybettiği açıklanan ilk isim 16 yaşındaki Georgina Callender olmuştu. Callender, pop yıldızı Grande'nin iki sene önceki konserine de giderek, ünlü yıldızla fotoğraf çektirmişti. Evening Standart gazetesine konuşan Callander'in bir yakın arkadaşı, patlamada yaralanan kızın aldığı yaralar nedeniyle hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aydın23 Mayıs 2017 20:01

    terör nerede olursa olsun kabul edilemezdir.kınıyorum.bu arada dünyanın en güçlü istihbarat örgütleri olan mı5,mı6,cia uyuyormu?kraliçe derhal istifa etmelidir.

  • ASİ23 Mayıs 2017 18:48

    insan her yerde insan. ırakda somalide sudanda süriyede. batı hala bunu anlıyamadı. terörün vahşetin her türlüsünü nerde olursa olsun kınıyorum

  • fatih,islambul23 Mayıs 2017 18:07

    törörün acı yüzü suriyede filistinde katiller gözünü kırpmadan böyle masumları vurup öldürüyor avrupa amerika gülüyor bakalım şimdi güle bileceklermi törörü kınıyorum