BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMado’nun yüzde 40 satıldı mı?----

Mado’nun yüzde 40 satıldı mı?

Mado’nun yüzde 40 satıldı mı?
23 Mayıs 2017 - 16:04 www.finansgundem.com

Finans kulisleri, “Katarlılar Mado'ya ortak oldu” iddiasıyla çalkalanıyor. Şirketle ilgili diğer iki bomba 'kulis' haberine gelince; biri CFO transferi diğeri Ataşehir planı… Peki, Mado ne diyor?

FINANSGUNDEM.COM – KULİS HABER

Son üç yıldır adı çeşitli satış görüşmeleriyle anılan Mado’da flaş gelişme… İş dünyası kulisleri, “Mado’nun yüzde 40’ı satıldı” iddiasıyla çalkalanıyor. Finasgundem.com’a ulaşan bilgilere göre yabancı ortaklar Katarlı.

Mado’nun sahibi Kambur Ailesi’nin daha önce de girişim sermayesi kuruluşları ile pazarlık masasına oturduğu, bir fon ile küçük çapta hisse satışı için anlaştığı haberleri ekonomi medyasında gündem olmuştu. Bir yıldır süren sessizlik ise “Mado’nun yüzde 40’ını Katarlılar aldı” konuşmalarıyla sona erdi.

MERKEZ KAHRAMANMARAŞ’TAN İSTANBUL'A GELİYOR

Sürpriz haberle birlikte Mado’nun Kahramanmaraş’taki şirket merkezinin İstanbul Ataşehir’e taşınması yönünde çalışmalara başlandığı, yeni personel alımı için de düğmeye basıldığı öne sürülüyor.

KOTON CFO’SU TRANSFER EDİLDİ

Mado’yla ilgili son bomba iddia ise transfer haberi. Söylentilere göre Koton’un CFO’su da Mado’ya geçti. Anlaşılan o ki 250’yi aşan mağazası bulunan ve satış öncesi işletme değeri 650 milyon TL’yi aştığı belirtilen Mado’nun finans işleri artık Türkiye’nin en etkili 50 CFO’su arasında gösterilen Erdinç Güzel’e emanet.

MADO'DAN AÇIKLAMA: DOĞRU DEĞİL

Haberimiz üzerine Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş.'den gönderilen açıklama şöyle:  

“Mado’nun yüzde 40 satıldı mı?” başlıklı haber içeriğinde müvekkilimiz hakkında gerçeğe aykırı ve asılsız beyan ve iddialara yer verilmiştir. Anılan yazı-yayın içeriğinde özetle “İş dünyasının Mado’nun yüzde 40’ı satıldığı iddiası ile çalkalandığı, yabancı ortakların Katarlı olduğu, Koton‘un CFO‘ su Erdinç Güzel’in de Mado’ya geçtiği” şeklinde bilgiler almaktadır.  

Şirketimiz Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. ‘ne ait hisselere dair  Venture Capital Bank, Al Sraiya Holding Grubu ve diğer stratejik yatırımcıların da yer aldığı  stratejik amaçlı ortaklık hususu 6 Aralık 2016’da duyurulmuş olup bahsi geçen haberlere dair duyurulara http://www.vc-bank.com/en/media-center/vcbank-al-sraiya-holding-group-announce-a-strategic-partnership-with-mado-turkey%E2%80%99s-leading-ice-cream-and-patisserie-cafe-chain.html web adresinden de ulaşılabilir.

Erdinç Güzel ile Şirketimizin CFO konumuna getirilmesine dair herhangi bir anlaşma mevcut değildir.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)