BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaLondra’daki Simit Sarayı’nı Başbakan Yıldırım açtı----

Londra’daki Simit Sarayı’nı Başbakan Yıldırım açtı

Londra’daki Simit Sarayı’nı Başbakan Yıldırım açtı
14 Mayıs 2017 - 10:46 www.finansgundem.com

Türkiye’nin “global tadı” Simit Sarayı’nın Londra Piccadily Circus’ta faaliyet gösteren mağazasının resmi açılışını Başbakan Binali Yıldırım yaptı.

Turistlerin ve halkın en çok tercih ettiği, canlılığıyla şehrin görülmeye değer en prestijli caddelerinden biri olan ve Londra’nın 100 yılı aşkın zamandır neon ışıklarıyla aydınlatılan en önemli kavşağında yer alan Simit Sarayı Piccadilly Circus mağazası İngilizlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Halihazırda faaliyette bulunan mağazanın resmi açılışını temaslarda bulunmak üzere İngiltere’de bulunan Başbakan Binali Yıldırım yaptı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu ve iş dünyasının önemli temsilcileri katıldı.

İngiltere’deki ilk mağazasını 2015 yılı Şubat ayında Londra Oxford Street’te hizmete sunan Simit Sarayı, Londra’da gördüğü yoğun ilgi üzerine 2015 yılının Nisan ayında ikinci mağazasını Bond Street’te sevenleriyle buluşturdu. Üçüncü mağazasını Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta açan Simit Sarayı gördüğü yoğun ilgi üzerine Southampton Row, Villiers Street ve Greenwich'te açtığı mağazalarda çok sevilen lezzetlerini paylaştı. Favori buluşma mekanı haline gelen Londra’daki Simit Sarayı mağazalarında İngilizlerin damak tadına uygun ürün inovasyon çalışmaları da yapılıyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)