BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLiseli gençler cazı keşfediyor ----

Liseli gençler cazı keşfediyor

Liseli gençler cazı keşfediyor
16 Ekim 2018 - 14:53 www.finansgundem.com

28. Akbank Caz Festivali, lise çağındaki gençlere caz müziğini tanıtmak, sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla başlattığı “Liselerde Caz Atölyeleri”ne bu yıl da devam ediyor.

Lise çağındaki gençlere caz müziğini tanıtma ve sevdirme amacıyla bu yıl yedincisi düzenlenen “Liselerde Caz Atölyeleri” kapsamında dokuz liseden gençler, Ercüment Orkut, Volkan Topakoğlu ve Ediz Hafızoğlu ile bir araya gelerek caz müziğini ve enstrümanlarını daha yakından tanıma fırsatı bulacak. 

“Liselerde Caz Atölyeleri”, 18 Ekim Perşembe günü Özel Şişli Terakki Lisesi ve Kadıköy Anadolu Lisesi, 19 Ekim Cuma günü Saint Benoit Fransız Lisesi, Sainte Pulcherie Fransız Lisesi ve Galatasaray Lisesi, 22 Ekim Pazartesi günü Özel Enka Lisesi ve İstanbul Amerikan Robert Lisesi, 23 Ekim Salı günü ise Özel Alman Lisesi  ve Avusturya Lisesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 

28. Akbank Caz Festivali konserlerinin biletlerini Mobilet’ten alabilir, Festival hakkında detaylı bilgi için www.akbanksanat.com ve www.akbankcaz.com adreslerinin yanı sıra instagram.com/AkbankSanat, facebook.com/AkbankSanat, twitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)