BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringLider Faktoring'de istifa----

Lider Faktoring'de istifa

Lider Faktoring'de istifa
21 Ocak 2013 - 11:11 www.finansgundem.com

Lider Faktoring Genel Müdür Yardımcısı Hatice Tomruk, görevinden istifa ederek ayrıldı

Lider Faktoring Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hatice Tomruk, 08 Ocak 2013 tarihinde görevinden istifa ederek ayrıldı. Hatice Tomruk'un görev ve yetkileri Kurumsal Finansmandan Sorumlu Atakan Sevim'e devredildi.
 Lider Faktoring’den KAP’a yapılan açıklamada, “14.01.2013 Tarihinde istifaen görevinden ayrılmış olan Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hatice TOMRUK'un görev ve yetkilerinin Kurumsal Finansmandan Sorumlu Sven Atakan SEVİM tarafından yerine getirilmesine yönetim Kurulumuzun 21.01.2013 tarihli toplantısında oy birliği ile karar verilmiştir.” denildi.
ATAKAN SEVİM KİMDİR?
1970 Mersin doğumlu olan Sven Atakan Sevim, Eylül 2010'dan itibaren Lider Faktoring Hizmetleri A.Ş.'de Kurumsal Finansmandan Sorumlu G.M. Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.
Sevim, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun olmuş ve aynı yıl İnterbank'da yönetici adayı olarak finans kariyerine başlamıştır. 1995 yılında Georgia Institute of Technology'den işletme yüksek lisansını almıştır. 1992 yılından itibaren banka ve aracı kurumlarda ağırlıklı yatırım bankacılığı olmak üzere çeşitli görevlerde bulunmuştur.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)