BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore lideri yeni füzeleri inceledi----

Kuzey Kore lideri yeni füzeleri inceledi

Kuzey Kore lideri yeni füzeleri inceledi
23 Ağustos 2017 - 16:34 www.finansgundem.com

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un yeni füzelerin tasarımlarını inceledi. Uzmanlar fotoğraflarda görünen bir füzenin daha önce görülmeyen bir türde olduğunu bildirdi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un bir tesiste yeni füze tasarımlarını incelediği görülüyor. KCNA tarafından dünyaya servis edilen fotoğraflarda balistik füze programı için katı yakıtlı motorlar üreten tesis görülüyor. Kim Jong un, 'Pukguksong-3' ve 'Hwasong' ya da 'Mars' adlı füzelerin çizimlerini inceliyor.

ABD merkezli Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Çalışmaları Merkezi uzmanlarından Michael Duitsman, fotoğraflardaki 'Pukguksong-3' adlı füzenin şimdiye kadar ilk kez görüldüğünü ifade ediyor.

Kuzey Kore ve ABD arasında Nisan ayından bu yana yüksek gerilim var. Ay başında ABD lideri Trump, Kuzey Kore'ye savaş açabileceğini söylemiş, Kim Jong-un ise Pasifik Okyanusu'ndaki ABD toprağı Guam Adası'nı füzeyle vurabileceğini duyurmuştu.
Kuzey Kore, ilk kıtalararası balistik füzelerini Temmuz ayında denemişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sezercik23 Ağustos 2017 16:40

    öksüzler filminde sezercigin esegini satin almaya calisan cocuğa benziyor bu kuzey kore lideri... benim olucak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı der gibi hareketleri..