BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuşadası'nda gemi sevinci----

Kuşadası'nda gemi sevinci

Kuşadası'nda gemi sevinci
16 Mayıs 2018 - 06:58 www.finansgundem.com

Bu yıl Türkiye limanlarına gelmeyeceğini duyuran Royal Caribbean Cruise şirketinin en lüks gemileri arasında yer alan ‘Azamara Journey’, Kuşadası Limanı’na yanaştı

Türkiye’yi rotalarından çıkaran dünyanın önde gelen cruise şirketleri, Türk limanlarını listelerine yeniden almaya başladı.

Bu yıl Türkiye limanlarına gelmeyeceğini duyuran Royal Caribbean Cruise şirketinin en lüks gemileri arasında yer alan ‘Azamara Journey’, Kuşadası Limanı’na yanaştı.

Çoğunu İngiliz ile ABD’lilerin oluşturduğu gemideki 850 yolcu, Kuşadası’nda halk oyunları ekibince karşılandı.

‘Azamara Journey’in ardından ‘Celestyal Olympia’ isimli Yunan bandıralı gemi de 1000 yolcusuyla yanaştı.

Aynı kruvaziyer firmasına ait ‘Azamara Pursit’ gemisinin de 24 Eylül günü Kuşadası Limanı’na yanaşacağını belirten Kuşadası Ege Port Liman İşletmesi Genel Müdürü Aziz Güngör, bu yıl ek seferlerin artacağını, 140 gemi seferi ile 120 bin yolcunun Kuşadası Yolcu Limanı’ndan ülkeye günübirlik giriş yapacağını kaydetti.

Kuşadası’nda hediyelik eşya mağazası işleten Varol Bozdağ “Azamara’nın sadece 2 seferinin olması çok fazla bir şey ifade etmiyor. Gemilerden esnafa hiçbir fayda yok” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)