BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKuşadası'nda 180 milyon TL'lik turizm yatırımı----

Kuşadası'nda 180 milyon TL'lik turizm yatırımı

Kuşadası'nda 180 milyon TL'lik turizm yatırımı
11 Haziran 2015 - 12:47 www.finansgundem.com

Özyer Group, Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli ile Türkiye’ye yeni bir ‘tatil adası’ kazandırdı

Özyer Group, Ege’nin en önemli tatil beldelerinden Kuşadası’na dört dörtlük bir tesis kazandırdı. Kuşadası’nın girişinde, 30.000 m2 alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli, Ege’nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasının yanı sıra zengin botaniği, Ege’ye uzanan manzarası ve tertemiz deniziyle yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak.
 
Özyer Group yerel birikimini Whydham’ın uluslararası tecrübesiyle birleştirdi
 
Ramada Resort Kuşadası&Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bugün bir basın toplantısı düzenleyen Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, “Biz, gerek inşaat gerekse turizm sektöründeki geçmiş tecrübelerimiz ışığında Türk turizmine ‘yıldız’ bir tesis kazandırmak amacıyla yola çıktık. Bu bölgenin insanı olarak sahip olduğumuz birikimi, uluslararası alanda kendini ispatlamış olan Whydham Group ile birleştirdik. Türkiye’nin yeni tatil adası olarak adlandırdığımız Ramada Resort ile bölge turizmine farklı bir bakış açısı ve değer kazandırdığımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
Özyer, Ramada Resort Kuşadası&Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptıklarını açıkladı. Özyer, “Konuklarımızı en yüksek hizmet standartlarında ağırlarken, ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdam konusunda da ciddi anlamda katkı sağlıyoruz. Otelimizde direkt olarak görev alacak 350 kişinin yanı sıra 3. parti iş ortaklarımızı da düşündüğümüz zaman, yaklaşık 1.500 kişiye geçim kaynağı sunacağız” dedi.
 
Ramada Resort’te misafirlerin konforu ve yüzde 100 memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini vurgulayan Ramada Resort Kuşadası & Golf Otel Genel Müdürü Tamer Onsoy da “Ege’ye uzanan sonsuz manzarası, ferah ve iç açıcı odaları, gurme lezzetleriyle dikkati çeken Ramada Resort’ten hiç kimsenin mutsuz ayrılmayacağının sözünü veriyoruz. Bu yıl çok agresif bir pazarlama politikası izlemeyeceğiz, fakat yılı yüzde 75’in üzerinde bir doluluk oranıyla kapatmayı öngörüyoruz. Bu hem çok sevindirici bir gelişme hem de aslında Kuşadası’nın böyle bir tesise ne kadar çok ihtiyacı olduğunun da bir göstergesi.”
 
Dünya mutfakları Ramada Resort’te buluşuyor
 
Yerel tatlardan ve farklı dünya mutfaklarından lezzetlerin harmanladığı Pertus Restoran zengin büfeleriyle dikkat çekiyor. Bir yandan Ege ve İtalyan restoranlarından bu lezzetleri tadıp diğer yandan güneşin kızıl bir top gibi denizin içine batışını izlemek, Ramada Resort’te akşam yemeklerini şölene çeviriyor.
 
Ramada Resort Kuşadası’nda hem dinlenin hem eğlenin
 
Hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyenler için farklı alternatifler sunan Ramada Resort Kuşadası & Golf’te altı adet havuz bulunuyor. “Türkiye’nin yeni tatil adası” Ramada Resort Kuşadası & Golf sahip olduğu beş kaydıraklı aquaparkı ile çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekiyor.
 
Ramada Resort ayrıca 1.500 metrekarelik Showland’te farklı kültürleri buluşturan festival havasındaki değişik gösteri ve animasyonlara ev sahipliği yapıyor.
 
Eğlencenin yanı sıra dinlenmek isteyenleri de unutmayan Ramada Resort Kuşadası, 800 metrekare alana kurulu Spa merkeziyle Türk hamamı, sauna, farklı masaj çeşitleri, son teknoloji ürünlerin kullanıldığı medikal yüz ve vücut bakımı sunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)