BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKurtulmuş Kilis planını açıkladı----

Kurtulmuş Kilis planını açıkladı

Kurtulmuş Kilis planını açıkladı
25 Nisan 2016 - 19:48 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nun ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş'un açıklaması şöyle:
"Bakanlar Kurulu'nda reform çalışmaları görüşüldü ve kararlaştırıldı.

Kilisliler, ensar anlayışı içinde ekmeğini ve sokaklarını paylaşıyor. Kilis'i tebrik ediyorum. Kilis, kendi nüfusu kadar Suriyeli mülteciyi barındırıyor. Suriye tarafında bir devlet kalmadı. Kilis'e atılan roketler seyyar araçlar üzerinden ateşleniyor.

Kilisliler, ensar anlayışı içinde ekmeğini ve sokaklarını paylaşıyor. Kilis'i tebrik ediyorum. Kilis, kendi nüfusu kadar Suriyeli mülteciyi barındırıyor. Suriye tarafında bir devlet kalmadı.

18 Ocak'tan bu yana 46 roket atışı yapıldı. 17 kişi öldü. 61 kişi ise yaralandı. Yerleşik bir düzende saldırı olmadığı için karşılık vermek zor oluyor. ?Ancak TSK anında mevzileri yerle bir ediyor.

Kilis kent merkezi hedef alınıyor. Bu ateşlenme araçlarına anında cevap veriliyor. Uzun bir toplantıyla Kilis için alınacak önlemler görüşüldü. Önemli konular gündeme geldi.

KİLİS İÇİN 4 MADDE GÜNDEME GELDİ:
* İlave askeri tedbirler alınacak. İlave İHA'lar ile sınırın gözetlenmesi.

* Ekonomik tedbirler alınacak. Tüccar ve esnafımızın zararlarının giderilmesi. 5 Milyon ilave ile zararlar giderilecek, ödeme yapılacak. İkinci aşamada da 5 milyon ilave destek sağlanacak.

* Sosyal destek programları sağlanacak. Psikolojik anlamda sahada Kilis halkımızın yanında olacağız.

* Sağlık alanında ilave tedbirler alınacak. İlave doktorlar Kilis'e gönderilecek, zırhlı ambulanslar hizmete başlayacak.

TAŞERON TASARISI
Taşeron tasarısı Meclis'e gönderilmek üzere hazır hale getirildi. Bu tasarı ile 720 bin çalışanın kamuya geçiş esasları belirlenmiştir. Yeni bir statü oluşturulmuştur. Çalışanlar kamu güvencesi altına alınacaktır. Bu geçişte her kurum kendi içinde sınavlar yapabilecekler.

SINIRA ABD FÜZE SİSTEMİ KURULACAK MI?
Türkiye kendi sınırlarını korumak için her türlü tedbiri alabilecek bir ülkedir. Türkiye önce kendi sınırlarını korumak için TSK ilave askeri tedbirleri almaktadır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)