BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKupa 2'de finalin adı Liverpool-Sevilla----

Kupa 2'de finalin adı Liverpool-Sevilla

Kupa 2'de finalin adı Liverpool-Sevilla
06 Mayıs 2016 - 00:32 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları sonunda Villarreal'i 3-0 ile saf dışı bırakan Liverpool ve Shakhtar Donetks'i 3-1'le eleyen Sevilla finale kalan takımlar oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalan takımlar belli oldu. İngiliz ekibi Liverpool ve İspanyol Sevilla, yarı finalde rakiplerini saf dışı bırakarak adlarını finale yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İspanya'da Villarreal'e 1-0 mağlup olan Liverpool Anfield Road'da rakibini 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Liverpool'a finali getiren golleri Bruno (KK), Sturridge ve Lallana attı. 

İLK MAÇI SON SANİYEDE KAZANMIŞLARDI

Geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçta Villarreal son saniyede Adrian'ın attığı golle Liverpool'u 1-0 mağlup edip, rövanş öncesinde çok büyük avantaj yakalamıştı.

Sevilla 3-1 Shakhtar Donetsk

UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmasında Sevilla, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Shakhtar Donetsk'i 3-1 yenerek finale çıktı.

Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanan karşılaşmada ev sahibi Sevilla'ya finalin kapısını açan golleri 9 ve 47. dakikalarda Kevin Gameiro ile 59. dakikada Mariano Ferreira kaydetti. Lucescu'lu Shakhtar Donetsk'in tek sayısı ise 44. dakikada Eduardo'dan geldi.

FİNAL MAÇI 18 MAYIS'TA

Liverpool ile Sevilla arasındaki UEFA Avrupa Ligi final maçı 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel kentinde oynanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)