BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKritik görüşme sona erdi----

Kritik görüşme sona erdi

Kritik görüşme sona erdi
16 Eylül 2017 - 19:40 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi'ndeki Çalışma Ofisi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Beylerbeyi'ndeki Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam katıldığı bir televizyon programında TEOG'un kaldırılması gerektiğini söylemiş, bu konuyu Başbakan Yıldırım'la görüşeceğini dile getirmişti. Bugün saat 15.00'te biraraya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın görüşmesi sona erdi. 2.5 saat süren kritik görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı.

BAŞBAKAN YILDIRIM BAKANLA GÖRÜŞTÜ

Bu arada Başbakan Binali Yıldırım'ın görüşme öncesi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan TEOG konusunda telefonla bilgi aldığı öğrenildi.  

ERDOĞAN: TEOG'UN KALDIRILMASI LAZIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı canlı yayında şunları söylemişti: "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)