BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin: Skripal İngiliz ajanıydı----

Kremlin: Skripal İngiliz ajanıydı

Kremlin: Skripal İngiliz ajanıydı
13 Mart 2018 - 12:53 www.finansgundem.com

İngiltere'nin Salisbury ilçesinde aniden hastalanan ve komaya giren eski Rus casus Sergey Skripal ve kızı Yulia'nın sinir gazına maruz kalmasıyla ilgili Kremlin'den açıklama geldi

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, geçtiğimiz hafta bir alışveriş merkezinde aniden rahatsızlanan eski Ruj ajanı olduğu söylenen Sergey Skripal hakkında açıklamada bulundu.

İki ülke arasında karşılıklı açıklamaların yapıldığı olayla ilgili, Kremlin'den yapılan açıklamada, İngiliz siyasilerden eski Rus ajan Skripal'in zehirlendiğine yönelik Rusya'nın olaya karıştığı yönünde suçlamalar yapıldığını duymadıkları belirtildi.

Otopsi için mezar açıldı

İngiliz polisi, eski Rus ajanı Sergey Skripal ile kızının bilinçlerini yitirmiş şekilde bulunmasının ardından başlattığı soruşturmada 240’tan fazla tanığı dinlerken, ajanın daha önce hayatını kaybeden eşinin mezarı da otopsi için açıldı.

Dışişleri Bakanı Boris Johnson, hafta içinde yaptığı açıklamada, Skripal olayında Rusya’nın sorumluluğunun tespit edilmesi halinde "güçlü karşılık" vereceklerini söylemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)