BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBankacılar, CA'nın iftarında buluştu----

Bankacılar, CA'nın iftarında buluştu

Bankacılar, CA'nın iftarında buluştu
25 Ağustos 2011 - 17:41 www.finansgundem.com

CA Technologies, banka ve teknoloji şirketlerinin IT yöneticilerini iftar davetinde buluşturdu

BT Yönetimi yazılımları üreticisi CA Technologies, Türkiye’nin bağlı olduğu EMEA bölgesinden Başkan Yardımcılarının da yer aldığı bir iftar daveti düzenledi. CA Ülke Müdürü İlkem Özar, davette CA Technologies’in önümüzdeki dönem Türkiye pazarında yapacağı yatırımlar ve sunacakları yeni hizmetlerle ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı…
Çırağan Kempkinski Hotel’de düzenlenen iftara Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Finansbank, KoçSistem, Halkbank, Türk Hava Yolları, ING Bank ve Eczacıbaşı gibi bankacılık-finans, teknoloji sektörünün önemli kurumlarının CIO'ları katıldı.
CA Technologies Ülke Müdürü İlkem Özar, davette konuklar için kısa bir konuşma yaptı. Özar konuşmasının başında konuklarına davetlerinde kendilerini onurlandıkları için teşekkür etti. CA Technologies’in Nisan 2010’da doğrudan müşteri yönetimine geçtikten sonra, proje sayısında ciddi anlamda bir artış yaşadıklarını söyleyen İlkem Özar; müşterilerden gelen en yoğun isteğin ise lokal servis ve teknik destek olduğunu belirtti.
“Son 1,5 yıldır, müşterilerimiz ve potansiyel müşterilerimizle doğrudan çalışma modeline geçtik. Bu yeni modelle müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerde iş ortaklarımızla birlikte hareket ederken; hem müşterilerimize hem de iş ortaklarımıza daha iyi destek olabiliyoruz. Bu modelle, Türkiye’de çok daha aktif bir duruma geldik ve artık hem daha fazla sayıda hem de müşterilerimizin isteklerine odaklı daha başarılı projelere imza atıyoruz. Buna ek olarak; pazar ihtiyaçlarını daha yakından takip ediyoruz. CA Technologies Türkiye’den karşılanması beklenen önemli ihtiyaçlardan biri de, lokal teknik destek ve danışmanlık hizmetlerinin sağlanmasıydı. Global olarak yapılan ve gelişmekte olan pazarlardaki bu ihtiyacı karşılamaya yönelik işbirliği anlaşmalarıyla, kendi markamız altında yatırımları arttırmaya yönelik bir yapılanmaya başladığımızı memnuniyetle paylaşmak istiyorum. Türkiye'deki ekibimizi danışmanlık ve teknik destek kadrolarıyla kısa zamanda büyütmeyi hedefliyoruz. Kendi bünyemizdeki bu kadroların en üst seviyede sertifikalanmış ve işlerinde uzman kişilerden oluşmasını planlıyoruz. Elbette yine iş ortaklarımızla ortak projelere giriyor olacağız; ancak projelerimizde CA Technologies Türkiye garantisini de beraberce vermeyi hedefliyoruz.
Türkiye’de özellikle sanallaştırma, bulut ve güvenlik alanlarında ciddi projeler gerçekleştiriliyor ve biz de çözümlerimizle bu projelerde tercih edilen şirketlerin başında geliyoruz. Daha da güçlendirdiğimiz teknik destek ekibimiz, lokal danışmanlarımız ve uçtan uca BT yönetimini sağlayan üstün özellikli çözümlerimizle müşterilerimize komple hizmet sunabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilenen ve daha dinamik hale getirilen bu yeni yapımızla, bu yıl da yine iki haneli bir büyüme hedefi belirlemiş bulunuyoruz.”
Davete, CA Technolgies EMEA Bölgesi Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jose Carvalho ve EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Camillo Speroni de katıldı ve konuklarla yaptıkları sohbetlerde bölgede öne çıkan teknolojik trendlerle ilgili kısa bilgiler verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)