BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKorn Ferry'de üst düzey atama----

Korn Ferry'de üst düzey atama

Korn Ferry'de üst düzey atama
19 Ocak 2015 - 12:52 www.finansgundem.com

Korn Ferry finans sektörünün başına Neslihan Akan atandı

Dünyada 45 yıldır, Türkiye’de ise 18 yıldır hizmet veren ve önde gelen üst düzey yönetici yerleştirme şirketlerinden biri olan Korn Ferry’nin finans sektörünün başına Neslihan Akan atandı. Akan, dünya çapında yıllık yaklaşık 1 milyar dolar cirosu ve 85 global ofisi bulunan Korn Ferry’nin Türkiye ofisinde, finans sektöründen sorumlu olarak üst düzey yönetici yerleştirme, yetenek yönetimi ve değerlendirme konularında destek verecek.

Geçtiğimiz 10 yıllık dönemde büyüme performansı ve olumsuz küresel ekonomik koşullara direnci ile dikkat çeken Türk Finans sektörünün, önümüzdeki dönemde daha kontrollü bir büyüme hızı aldığını, ancak buna rağmen eskiye göre çok daha hızlı gerçekleşen değişimlerle şekillenecek bir döneme girdiğini belirten Neslihan Akan; “Önümüzdeki dönem Türkiye’de banka ve sigorta sektöründeki üst düzey yöneticilerde aranan özellik büyüme ve kriz dönemlerinde gereken liderlik deneyiminin yanısıra, “Learning Agility” dediğimiz öğrenme çevikliği olacak” dedi.

Neslihan Akan hakkında

1971 doğumlu Neslihan Akan, 1993 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra aynı yıl Ernst & Young Türkiye’de Bağımsız Denetim Uzmanı ve Mali Müşavir olarak iş hayatına adım attı. Daha sonra 1995 yılında Unilever’de Finans Müdürü olarak göreve başlayan Neslihan Akan 1997-2007 yılları arasında, önce Arthur Andersen Türkiye’de Danışmanlık Hizmetleri Bölümünde, daha sonra da Accenture’da, Finans Sektöründen sorumlu Proje Yöneticisi olarak görevine devam etti. 2007-2010 yılları arasında dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Liberty Sigorta’nın Türkiye operasyonunda İcra Kurulu üyesi pozisyonuna getirilen Akan, son 4 yıldır uluslarası yabancı bir üst düzey yönetici yerleştirme şirketinde Finans Sektörü ve Danışmanlık Sektörlerinden sorumlu ortak olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Akan, çok iyi derecede ingilizce bilgisine sahip.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)