BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKonutta Ramazan bereketi!----

Konutta Ramazan bereketi!

Konutta Ramazan bereketi!
03 Temmuz 2015 - 08:13 www.finansgundem.com

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi

Konutta satış sezonunun kapanmasına bir de yaz durgunluğu eklenince ev satışları hissedilir oranda yavaşladı. Bu durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları, ramazan ayına doludizgin girdi. Sabah'ın haberine göre, düzenledikleri özel ödeme planı ve kampanyalarla konut satışlarına hareketlilik getirmeyi düşünen firmalar, alıcılara cazip teklifler sunuyor. Peşinatı düşürüp teslimi erteleyen, özel dairelere cazip indirimler yapan firmalar, alıcıları satış ofislerine çekmek için kıyasıya rekabet ediyor.

VADE FARKI YOK, İNDİRİM VAR

Sur Yapı, ramazan ayı boyunca geçerli olacak 'Vade farkı yok, indirim var' kampanyası başlattı. Sur Yapı, İstanbul Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de yer alan İlkbahar projelerinde müşterilerine kolay ödeme planları sunuyor. Sur Yapı bünyesinde, banka kredisiz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme imkânının bulunduğu kampanyada kalan yüzde 25'lik kısım ise anahtar tesliminde ödeniyor. Tamamı peşin veya banka kredili ödemelerde ise yüzde 7 lansman indirimine ek olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Kampanya kapsamında yüzde 7 indirimin uygulandığı projelerde, yüzde 25 peşin, 25'lik kısım ise teslimde ödeniyor. Kalan miktar ise 48 eşit taksitle vade farkı olmaksızın şirket bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin veya peşin ve Banka kredili ödeme yapmak isteyen konut alıcılarına ise yüzde 7 indirime ek olarak yüzde 10 daha indirim yapılıyor.

PEŞİNAT 2 YIL SONRA

EgeYapı Group tarafından Emlak Konut GYO işbirliği ile Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde peşinatı 2 yıl öteleme imkânı sunuluyor. 15 bin kişinin yaşayacağı projede 24 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında devam edecek ramazan ayı kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenleri peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak hemen evlerine yerleşiyor. Farklı ödeme planlarından yararlanmak isteyenler ise 36 ay yüzde 0 faiz veya 60 ay yüzde 0.69 firma vadeli ödeme planlarıyla Batışehir'den daire sahibi olabiliyor.

FAİZİ DÜŞÜRDÜ

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0.39'a çekti. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10'u sözleşme aşamasında, yüzde 15'i ise bir yıl sonra ödenecek. Konut kredisi kapsamında kullandırılacak krediyi 48 ayda ödemek isteyenler yüzde 0.25 faiz, 36 ayda ödemek isteyenler ise sıfır Faiz ödeyecek. Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için tüm projelerde peşin ödemelerde veya en az yüzde 25 peşinat verip yüzde 75 banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de yüzde 12 indirim yapılacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)