BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKonut alacaklar dikkat! Fiyatlar artabilir----

Konut alacaklar dikkat! Fiyatlar artabilir

Konut alacaklar dikkat! Fiyatlar artabilir
28 Temmuz 2017 - 16:37 www.finansgundem.com

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi’ne göre gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan ‘REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi’ ve ‘REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi’ 2017 yılı 3. çeyrek dönem sonuçlarına göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor.

Gayrimenkul sektörü ile ilgili güncel verilerle derinlikli analitik bilgiler sunan REIDIN’in, Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven ve Fiyat Beklenti Endeksi 2017 yılı 3. çeyrek dönem sonuçlarını değerlendiren REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, “Son iki dönem çeyrek raporlarını incelediğimizde, genel algının işlerin toparlandığı yönünde olduğunu söyleyebiliriz. Geçmiş üç aylık döneme göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisinin yükseldiğini görüyoruz” dedi.

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi değeri, 2017 yılı 3. çeyrek döneminde, geçen çeyrek döneme göre %3 azalışla 109 (Kısmen İyimser) olarak ölçüldü. REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi değeri ise, geçen çeyrek döneme göre %2 azalışla 104 (Kısmen İyimser) olarak ölçüldü.

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Gü̈ven Endeksi 2017 yılı 3. çeyrek döneminde, geçen çeyrek dö̈neme göre; bankalar ve finansal kurumlar için %17 artışla 100,7 (Kısmen Stabil) ölçüldü. Aynı dönem Gayrimenkul danışmanları için %16 azalışla 111,9 (Kısmen İyimser), Gayrimenkul değerleme uzmanları için %1 azalışla 88,1 (Kısmen Kötümser) ve Gayrimenkul geliştiricileri için %6 azalışla 127 (Kısmen İyimser) olarak ölçüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)