BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKonsolosluk konutunda arama yapılıyor----

Konsolosluk konutunda arama yapılıyor

Konsolosluk konutunda arama yapılıyor
17 Ekim 2018 - 17:34 www.finansgundem.com

Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili oluşturulan çalışma grubundaki Türk yetkililer, Başkonsolosluk konutuna geldi. Türk yetkililerin binaya girişinin ardından konutta inceleme başladı.

SUUDİ Arabistan Başkonsolosluğu’na girişinin ardından haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında Suudi Arabistanlı yetkililerden oluşan heyet, gündüz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ilgili birimlerle görüşme sağladıktan sonra Levent’te bulunan Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’na ait konuta saat 14.40’da giriş yaptı.

TÜRK İNCELEME EKİBİ DE GİRİŞ YAPTI 

Başkonsolosluk konutuna ikisi olay yeri inceleme olmak üzere toplam 4 sivil plakalı araçla saat 16.35 sıralarında gelen ekipler, yanlarında getirdikleri ekipmanları araçlardan indirerek Başkonsolosluk konutuna girdi.

Ekiplerin içeri girmesiyle arama ve inceleme çalışmaları başladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı uzman personelin de ekipte yer aldığı öğrenildi.

SU MOTORU... JENERATÖR... DRONE

Başkonsolosluk konutunda üç saati geçen aramalar sırasında emniyet yetkililerinin bir itfaiye aracı ile getirilen su motoru ve jeneratör de kullandıkları görüldü. Ekiplerin bu araçlarla özellikle konutun bahçesinde bulunan su kuyusunda inceleme yapacağı öğrenildi.

Öte yandan konutun üzerinde uçurulan olay yeri inceleme ekiplerine ait bir drone ile de aramalara destek verildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)