BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKocaeli’nde Uluslararası Farkındalık Festivali----

Kocaeli’nde Uluslararası Farkındalık Festivali

Kocaeli’nde Uluslararası Farkındalık Festivali
25 Şubat 2018 - 08:00 www.finansgundem.com

Dünya Değişim Akademisi’nin organizasyonunu sloganı “Değişimi Kucakla”. İki sürecek olan festival bu akşam sona eriyor.

Dünya Değişim Akademisi Kocaeli’de uluslararası Farkındalık Festivali düzenliyor. 2 gün sürecek haftasonu organizasyonu dün başladı. Tüm Türkiye’den ve yurtdışından 400 kişinin çeşitli farkındalık çalışmalarına katılacağı festivale Kocaeli’den de çok kişi katılıyor.

Dünya Değişim Akademisi’nin “Değişimi Kucakla” sloganı ile organize ettiği Festival, kendini değiştirmek ve geliştirmek arayışında olanlara, dünyada uygulanan en güçlü teknikleri, etkili özel çalışmaları sunuyor. Temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, konsantrasyon, derin gevşeme çalışmaları yapılmakta olup Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Depresyonu Aşma, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok programa yönelik uygulamalar pratik ve teorik sunumlarda aktarılıyor.   

Dünya Değişim Akademisi Uzmanları değişime dair çok önemli bir de ipucu veriyorlar: “Eğer hayatını değiştirmek için bir değişim yaşamak istiyorsan, önce değişime karşı olan direncinin farkına var. Değişimin önündeki en büyük engel alışkanlıklardır. Birey değişime uyum sağlayıp başarılı olmak için alışkanlık zindanından çıkmalı ve alışkanlıklarının üstesinden gelebilmelidir.” (Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? eserinden)

Festival’de hayatınızı değiştirmek, geliştirmek, korkularınızı aşmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için aşamadığınız pek çok engelin farkına varabilir, yaşamınıza yön verecek çok değerli teknikler ve bakış açısı yakalayabilirsiniz. Her yaştan katılımcıya yeni ufuklar açacak, yaşam enerjisiyle dolduracak organizasyon kaçırılmayacak bir uluslararası etkinlik. Festival bu akşam sona eriyor. 

Organizasyon Kocaeli Başiskele – Wellborn Hotel’de gerçekleştiriliyor.

 

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)