BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiKoç Holding varlık barışından yararlanacak----

Koç Holding varlık barışından yararlanacak

Koç Holding varlık barışından yararlanacak
23 Ağustos 2016 - 10:03 www.finansgundem.com

Koç Holding bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile tanınan imkanları kullanabileceğini açıkladı

Koç Holding, 19 Temmuz'da yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile tanınan imkanları kullanabileceğini açıkladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"4 Ağustos 2016 tarihli özel durum açıklamamız ile 2011 ve 2012 mali yılları için düzenlenen Vergi İnceleme Raporları ile bu raporlarda eleştiri konusu yapılan hususlara ilişkin 22 Ağustos 2016 tarihli tarhiyat öncesi uzlaşma davetinin Şirketimize tebliğ edildiği kamuya duyurulmuştu.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında "tarhiyat öncesi uzlaşma" görüşmelerinden vazgeçilmiş olup, söz konusu vergi inceleme raporları dayanak gösterilerek yapılacak olası tarhiyat ve cezalara karşı 19.08.2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile tanınan imkanlar ile tarhiyat sonrası uzlaşma dahil diğer bütün yasal haklarımız kullanılabilecektir.

Konu ile ilgili gelişmeler, özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir. "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)