BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoç Holding komşuda yat limanına talip----

Koç Holding komşuda yat limanına talip

Koç Holding komşuda yat limanına talip
18 Aralık 2017 - 12:17 www.finansgundem.com

Koç Holding, Yunanistan'daki Alimos Yat Limanı'na talip oluyor

Koç Holding kuruluşlarından Setur, Balkanların en büyük yat limanı olan Yunanistan’daki Alimos yat limanına talip oldu. Bin 100 tekne kapasiteli Alimos yat limanı için ocak ayında da ilk teklifler alınacak. Geçmiş yıllarda devri gündeme gelen ancak satışına ise son anda vize çıkmayan limana o dönem, Doğuş Grubu ve Global’in de aralarında bulunduğu Türk şirketleri büyük ilgi göstermişti. Setur halen bu ülkede Midilli Limanı’nı işletiyor. Balkanların en büyük limanı Yunanistan’daki Alimos. Geçmiş yıllarda Atina yönetimi tarafından vitrine çıkarılan, satışına ise son anda vize çıkmayan bu limana Türk şirketleri o dönem büyük ilgi göstermişti.

Ferit Şahenk’in Doğuş Grubu, Mehmet Kutman’ın Global Holding’i ilgilenenler arasındaydı.  Ancak şimdilerde satışı tekrar gündeme geldi. Ocak ayında da ilk teklifler verilecek.

Alimos’a en ciddi ilginin sahibi ise Koç Holding’e ait Setur’dan geldiği iddia edildi.7 Aralık’ta Yunanistan’ın önemli gazetelerinden Kathimerini duyurdu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)