BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKoç, emsal artışı istedi----

Koç, emsal artışı istedi

Koç, emsal artışı istedi
10 Mart 2014 - 11:16 www.finansgundem.com

25 yıllık geçmişe sahip olan bina için Koç Holding harekete geçti...

Üsküdar Ünalan Mahallesi son yıllarda değeri hızla yükselen mahallelerden biri. Çamlıca’nın eteklerinde, E-5’e komşu mahallede birçok proje yükseliyor. Arazi değerleri hızla artıyor.

Bu bölgenin en büyük projesini ise Emaar Türkiye yapıyor. 66 bin metrekare arazi üzerine inşa ettiği Emaar Square projesinden bin 200 konutun yanı sıra beş yıldızlı otel, ofis, rezidans ve İstinye Park’ın bir buçuk katı büyüklüğünde bir alışveriş merkezi bulunuyor. 2 milyar doların üzerinde yatırım yapılacak olan proje haliyle bölgenin hem değerini hem de emsalini yükseltti. Bu durum bölgedeki diğer arazi ve işyeri sahiplerinin de dikkatini çekti. Emaar Türkiye’nin arazisine 300 metre mesafede Koç Holding’in de bir yeri bulunuyor. Koç Bilgi Grubu’nun yer aldığı Çamlıca İş Merkezi 32 bin metrekare alana sahip. 25 yıllık geçmişe sahip olan bu bina için Koç Holding harekete geçmiş. Emaar ile emsaller yükselince Koç Holding de bu binanın bulunduğu alanı yeniden değerlendirmek istemiş. Para'da yer alab habere göre bina yıkılarak rezidans, otel, ofis ve AVM olarak değerlendirecekmiş. Koç Holding belediyeden emsal artışı istemiş. Emsal konusunda anlaşmaya varılırsa bu yıl içinde projeye başlanacakmış.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)