BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKKB’nin projelerine iki ayrı ödül----

KKB’nin projelerine iki ayrı ödül

KKB’nin projelerine iki ayrı ödül
22 Ekim 2018 - 15:43 www.finansgundem.com

IDC Türkiye Finans Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Yılın En İyi Finans Teknoloji Projeleri” ödül töreninde Kredi Kayıt Bürosu iki ayrı projesiyle ödüle layık görüldü.

Bu yıl 4’üncü kez düzenlenen IDC Türkiye Finans Zirvesi kapsamında verilen “Yılın En İyi Finans Teknoloji Projeleri” ödüllerinde Kredi Kayıt Bürosu (KKB) iki ayrı ödül almayı başardı.Kurumsal Bankacılık Kategorisi’nde Elektronik Teminat Mektubu Projesi ile birincilik ödülüne layık görülen KKB, Veri Altyapısı Kategorisi’nde ise Yazılım Kalitesinin Dijital Dönüşümü ile ikincilik ödülünü aldı. 

Çok sayıda projenin yarıştığı organizasyonda, finans kuruluşlarının üst düzey BT yöneticilerinden oluşan 52 kişilik jüri tarafından değerlendirilen projeler ödüllerini Borsa İstanbul’da gerçekleşen törenle aldılar. KKB adına, Elektronik Teminat Mektubu projesinin ödülünü Ürün Yönetimi ve Geliştirme Müdürü Serkan Siyasal alırken; Yazılım Kalitesinin Dijital Dönüşümü proje ödülünü BT Proje Yönetimi Müdürü Gülçin Tekay Akgül aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)