BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKıvanç'tan şok karar!----

Kıvanç'tan şok karar!

Kıvanç'tan şok karar!
27 Kasım 2014 - 12:30 www.finansgundem.com

Rol aldığı dizinin bitmesiyle beraber radikal bir karar alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Amerika'ya yerleşmeye karar verdi

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sevenlerini üzecek. Tatlıtuğ, geçtiğimiz yaz sevgilisi Başak Dizer'le uzun bir tatil geçirdiği Amerika’ya yerleşmeye karar verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı dizinin bitmesiyle birlikte bundan sonra ne yapacağıyla ilgili önemli bir karar aldı. Amerika'ya yerleşmeyi planlayan oyuncunun, Los Angeles'ta yeni bir hayata başlayacağı öğrenildi. Hollywood'da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu, aldığı radikal kararı çok yakında hayata geçirecek.

SADECE REKLAM FİLMLERİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK

Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye'ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika'da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor.

Ülkeyi çok seven ve Amerikalı yapımcılarla temasları da olan Tatlıtuğ, Oscarlı aktör Russell Crowe'dan da oyunculuğuyla ilgili övgü almıştı. Crowe, film çekimi için Türkiye'ye geldiğinde görüştüğü Tatlıtuğ için "Hollywood'da oynar" demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)