BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKissinger: 3. Dünya Savaşı çok yakın----

Kissinger: 3. Dünya Savaşı çok yakın

Kissinger: 3. Dünya Savaşı çok yakın
20 Kasım 2017 - 08:56 www.finansgundem.com

Eski ABD Dışişleri Bakanlarından Henry Kissinger uzun süren sessizliğini bozdu.

Manhattan’daki lüks dairesinden değerlendirmelerde bulunan 89 yaşındaki eski ABD’li politikacı, “Eğer savaş tamtamlarını duymuyorsanız sağırsınız demektir” sözleriyle 3. Dünya Savaşının yakın olduğunu söyledi.

ABD’nin şu an Çin ve Rusya’yı kandırdığını söyleyen Kissinger, “Çin’in askerî gücünü artırmasına ve Rusya’nın da Sovyetler Birliği’nin dağılmasının ardından onlara sahte kabadayılık hissini verdik. Bu onlar için daha hızlı ölüm olacak. Yaklaşan savaş o kadar ağır olacak ki, sadece bir süper güç kazanacak ve bu bizim milletimiz olacak. Avrupa Birliği deneyin geleceğini bildiği için hızlı bir şekilde tek devlet olmak için acele ediyor. Onların bu acelesi bana bu çok büyük hesaplaşmayı bildiklerini gösteriyor” dedi.

“Üçüncü dünya savaşı yolda ve bunun başlangıç noktası İran olacak” diyen Kissinger şöyle devam etti: 
Orduya ‘Stratejik önemlerinden dolayı 7 Orta Doğu ülkesinin kontrolü bizde olmalı’ dedik. Çünkü o ülkelerde petrol ve diğer ekonomik kaynaklar bulunuyor. Şimdi tek adım kaldı: İran’ı vurmak... Büyük Rus ayısı ve Çin orağı uykudan uyanacak ve ardından İsrail bütün silahlarıyla öldürebildiği kadar Arap öldürecek. Umarım her şey yolunda gider ve Orta Doğu’nun yarısı İsrail’in olur. Bizim gençlerimiz son yılda oyun konsollarında iyi eğitim gördü. Yakın gelecekte neler olabileceğinin aynası olan yeni Call of Duty 3 oyununu görmek enteresan olacak. Askerlerimiz kurallara uyacak ve Müslümanları küle dönüştürecek, sokaklarda çılgın Rus ve Çinlilerle savaşacak.

Yeni bir dünya düzeninin inşa edilmesi gerektiğini belirten Kissinger “Sadece bir tane süper güç olmalı. Kazanan global bir hükûmet olacak. Unutma ki, ABD en iyi silahlara sahip ve hiçbir toplumda olmayan ekip bizde bulunuyor. Ve zamanı geldiğinde bu silahları dünyaya tanıtacağız” diyerek sözlerini noktaladı. (Türkiyegazetesi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Saygilarimla22 Kasım 2017 22:44

    Alzheimer geciriyor, Rabbim elbet biz muslumanlari galib cikartacak, utanmadan o kadar musluman oldurecegiz diyor, rusya, cin, turkiye, iran, kuzey kore, ayni anda sana saldiracak ve sen hepsini yencen oylemi abd? Yuru git bu 5 ulke birlesse, ne nato, ne israil nede abd kalir. Abd nin eski gucu yok bizleri uyutuyor.

  • yalan haber21 Kasım 2017 08:03

    Bu haberin uydurma olduğu aşağıdaki sayfada belirtiliyor:http://black-iris.com/2012/01/19/jordans-alghad-newspaper-prints-fake-interview-with-henry-kissinger/

  • yavuz21 Kasım 2017 01:48

    SON DERECE HAKLI SAVAS KONUSUNDA FAKAT KAZANAN TARAFLAR KONUSUNDA UMARIM HAKLI OLMAZ ..HACLI ORDUSU KURMAYA CALISIYOR EURO ..BU YUZDEN TURKLERI AB ALMIYORLAR PLANLAR MASADA BIR SATRANC ..COBAN MATI OLDU SURIYE IRAK..ISID ISRAIL KURDU BIR ORGUT OLDU BELLI DEGILMI TEK AMERIKA VE ISRAIL DOKUNMUYOR..ISRAIL HIC SESI CIKMIYOR BU YANI BASINDA OLANLARA..BU YAZI BEKLEYIN ISRAIL SESI HERKEZDEN COK CIKACAK

  • barış memiş20 Kasım 2017 14:02

    bunamış bu herif

  • Şemsettin Ayı bettin20 Kasım 2017 13:34

    Aslı astarı olmayan kaynağı belirsiz internet geyiği

  • Henry Kissenger20 Kasım 2017 09:40

    [please note this is a SATIRE, which in many regards says the truth regarding the current situation, the interview is fiction, it never took place, some of the quotes are from Henry Kissinger] mealen ben böyle bir şey söylemedim diyor adam. kaynak vermiyorsanız bari haberin güvenilirliğini teyit edin.

  • peki zeki müren de bizi görecek mi?20 Kasım 2017 09:35

    yaşlı kurt almanya doğumlu israil asıllı zaten merkel e çok benziyor. Bu kadar anlatmış Almanya bu işin neresinde?. Merak etme bu yeni dünya düzeninde herkesin bir planı varsa Allah' ın da bir planı var.