BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan tepkilere sert yanıt!----

Kılıçdaroğlu'ndan tepkilere sert yanıt!

Kılıçdaroğlu'ndan tepkilere sert yanıt!
07 Nisan 2016 - 13:10 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklama sonrası gelen tepkilere yanıt verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik açıklamalarının ardından gelen tepkilerle ilgili bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin satır başları şöyle:

"Siyasetin doğasında eleştiri vardır. Biz bir şeyi konuşuruz. Bizi eleştirirler. Biz de cevabını veririz. Bizim anlamakta zorlandığımız konu şu, neden cumhurbaşkanı bu tartışmaların odağı haline geliyor? Her şeye maydonoz oluyor. Kardeşim iki dakika sus.

Senin görevin toplumda huzuru sağlamak, sağduyulu mesajlar vermek. Ben Davutoğlu’na cevap veririm ama o diyor ki boşverin bana cevap verin. Sen kimsin ki sana cevap vereceğim.

Bizim muhatabımız değil o. Dün kullandığı ifadelere bakın. Onun kullandığı ifadaleri kullanacağım için özür diliyorum. Sapık dedi… Dolmabahçe'de oturup Kadıköy'den gelen vapurlardaki kadınlara kızlara bakıyorum demek sapıklık demek değil midir bu? Bunun adı cinsel sapıklıktır. Söyleyen bizzat itirafı yapan sayın Erdoğan.

Senin görevin Dolmabahçe'de oturup kadınlara kızlara bakmak mıdır? Siyasi sapıklığa gelince daha güzel bir örnek vereceğim. Bu zat tarafsız olacağına dair söz verdi. Siyasi sapıklık nedir? Parlamentonun önüne çıkıp yemin ettikten sonra o yemini tutumayıp namusun ve şerefini çöp sepetine atandır.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdem07 Nisan 2016 19:24

    türkiyenin gelmis gecmis en basarisiz parti baskanindan baska ne beklenebilirki,koskoca CHP,nin geldigi duruma bakin allah bunlara akil fikir versin.

  • Ali Ergül07 Nisan 2016 15:21

    Bu Muhterem CHP'ye ne kazandırdı. İktidar mı? Hayır, Oy artışımı Evet onbinde 2, daha ne yaptı, halktan koptu. ne yaptı, ucuz polemik, ne yaptı, samimiyetsizlik ne yaptı, Atatürk'çü aydınları CHP'den kovdu, ne yaptı terör savunuculuğu ne yaptı HDP lileşme, ne yaptı .... Hiçbir olumlu şey yapmadı yani.. peki ne yapıyor yerinde oturuyor. Birde Deniz Baykal'a ben genel başkanı olmayacağım dedi sözünde durdu!! Şuan Genel Başkan...

  • Edirneli07 Nisan 2016 15:13

    Analar ağlamasın deyip birilerinin önüne yatanlar ülkenin neredenyse 5 de birini terör örgütne ve arkasındaki güçlere teslim ettikten sonra şimdi hergün gelen şehitlerin hesabını vermeli

  • Yatışlar07 Nisan 2016 15:08

    Terörist başına sayın diyen ve dedirtenler onu adam yerine koyup çare arayanlar ondan aman dileyenler müzakere edenler kimin önüne yattı acaba ?

  • G.Deniz ŞENTÜRK07 Nisan 2016 14:37

    Kılıçdaroğlu kitabın ortasından konuşmuş. Hem yarası olan gocunurmuş..

  • Derin07 Nisan 2016 14:30

    Atatürktü demokrasiydi özgürlüktü deyip 70 sene memlekete patinaj çektiren birileri kimlerin önüne yattı acaba

  • VATANDAŞ07 Nisan 2016 14:26

    sizi anlayan anladı, merak etmeyin, ancak kafası ve zihinleri belden aşağısı için çalışanlar söylediklerinizi anladıkları şekilde anlattılar... işte siyasi ikiyüzlülük te budur.... kadını ikinci planda tutan bu zihniyet sözümona kadın savunucusu kesildi.... bakan bakandır kadını erkeği olmaz, kadındır diye yanlış uygulamaları övülecek değil elbet.

  • flamenco7207 Nisan 2016 13:46

    Ben; Atatürk' Devrimlerinin, Cumhuriyetim'in, çağdaş insanlığa ait değerlerin, özgürlüğün ve demokrasinin gururla önüne yatarım... kanımca hazmedilemeyen konu ; "önüne yatarım" dediklerinin neler ve kimler olduğu...:):):