BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan flaş ittifak açıklamaları----

Kılıçdaroğlu'ndan flaş ittifak açıklamaları

Kılıçdaroğlu'ndan flaş ittifak açıklamaları
14 Mart 2018 - 03:32 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı. Seçimler için boykot ya da çekilme söz konusu mu? CHP ittifak yapacak mı? İttifak Yasası AYM'ye götürülecek mi? İşte Selvi'nin o yazısı:

Meclis’te tam olarak, ‘söz meclisten dışarı’ denilebilecek bir durum yaşandı.

CHP ve MHP milletvekilleri kavga etti. Siyasi gerilimlere neden olan ittifak düzenlemesi Meclis’te 20 saatlik bir maratonun ardından kabul edildi. AK Parti ve MHP’nin anlaştığı şekilde ittifak yasası, noktası virgülü değişmeden kabul edilirken, görüşmelere Meclis’teki kavga damgasını vurdu.

Milliyet gazetesinden Serpil Çevikcan ve Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Meclis’teki kavgayı, CHP’nin seçimlerden çekilme önerisini ve seçim ittifakını sorduk.

Kılıçdaroğlu, Meclis’teki kavga hakkında, “Olmaması gerekirdi” dedi. Bahçeli hakkında sarf edilen söze tepki gösterdi, “Devlet Bey’in kişiliğine yönelik bir söylemi asla doğru bulmuyorum. Nitekim grup başkan vekilimiz Özgür (Özel) Bey de Meclis kürsüsünden CHP’nin duyarlılığını ifade etti. Siyaseten farklı dünyalarımız, görüşlerimiz olabilir ama insanlar yine de saygıyı elden bırakmamalı” diye konuştu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ14 Mart 2018 08:12

    CHP BU YENİLGİLERE DUR DİYECEK ADIMLAR ATMALI AMA NASIL DAHA FAZLA OY KAYBEDİP YENİLGİ ALIRIM DİYE UGRAŞIYOR SEÇİMLERDE DERS ALMIYOR LİDER LAZIM ÇÜNKÜ KILIÇDAROGLU YENİLGİ LİDERİ OLDU.

  • Sevil14 Mart 2018 05:47

    Öyle lafla olmaz Kılıçdaroğlu kendi aday olmali lafa geldimi mangalda kül bırakmayacaksin sonrada aday olmayacaksin millette bunu yiyecek õylemi