BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan dolar açıklaması----

Kılıçdaroğlu'ndan dolar açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan dolar açıklaması
16 Ağustos 2018 - 18:49 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem parti içindeki kurultay tartışması hem de ABD ile yaşanan gerilim konusunda önemli açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Rahip Brunson ve ekonomi hakkında  “Ekonomik dalgalanmalar Rahip Brunson’dan bağımsız bir durum. Brunson sadece bu durumu önceledi. Bu krizin geleceğini biliyorlardı. Seçimler de bu nedenle öne alındı. Herkesin geleceğini gördüğü bir olay karşısında hükümet adım atmadı. Bugün alınan tedbirler neden daha önce alınmadı? Dolar düşükken alanlar daha sonra da 7 lira olduktan sonra bozduranlar kimler? Bunu hükümetin açıklaması lazım. Bu süreçten bir rant sınıfı kazanç sağladı” dedi.

KURULTAY TARTIŞMASI

Parti içerisinde yaşanan Kurultay tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, “Parti içerisindeki tüzük kurultayı talebi doğru değil. Kurultay tartışması bitti, yerel seçimlere odaklanmak gerek. İstanbul adayı örgütle yapılacak olan çalışmayla belirlenecek. Bu isimin bir başarı hikayesi olması gerekiyor. Biz İstanbul’u kesinlikle kazanacağız” dedi.

“İNCE’NİN BEKLENTİSİ NEDİR ÖĞRENMEM LAZIM”

Muharrem İnce ile ilgili de Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce başka bir partili değil; Cumhuriyet Halk Partili'dir. Yerel seçimler strateji belgesini hazırlamak için bir çalışma yapılacak. Orada yerel yönetimlerde nasıl bir strateji izleyeceğimizi paylaşacağız. Muharrem Bey de bir partili olarak partinin belediye başkanlarının kazanması için çalışacaktır. Diğerleri nasıl çalışıyorsa Muharrem Bey de çalışacak. Muharrem Bey'in geleceğine yönelik kararı benim tek başıma almam doğru değil. Muharrem Bey'in beklentisi nedir önce onu öğrenmem lazım. Beklentisi nedir ona göre oturup karar veririz. Şu aşamada şunu yaparız dersem iradesine ipotek koymuş oluruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)