BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’dan Kurtulmuş’a tepki----

Kılıçdaroğlu’dan Kurtulmuş’a tepki

Kılıçdaroğlu’dan Kurtulmuş’a tepki
24 Ocak 2017 - 13:38 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un “Referandumda evet çıkarsa terör örgütleri sesi soluğu çıkmayacak noktaya gelirler" sözlerine tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Mumcu’nun katledilişinin 24. yılı nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Kılıçdaroğlu, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Uğur Mumcu’nun öldürülmesinin arkasında kimler olduğunun halen ortaya çıkarılmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Medya dünyasının bilim dünyasının, düşün dünyasının önemli bir ismiydi. Allah rahmet eylesin diyoruz. Ve hala bekliyoruz. Silahı çeken katillerin arkasında kimler vardı. Asıl failler kimlerdir? Onların bulunması için söz verilmişti, o sözler yerine getirilmedi. Uğur Mumcu’yu kimler katletti? Aydınlanmadan, bilimden, insandan, haktan, hukuktan yanaydı” dedi.

Kılıçdaroğlu, Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un “Referandumda büyük oranda 'evet' çıktıktan sonra da terör örgütleri, hiçbir şekilde sesi soluğu çıkmayacak noktaya gelirler” sözlerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

“Bu, şu anda terörü biz destekliyoruzun itirafıdır. Terörü besliyoruz, terör örgütlerine göz yumuyoruz, insanlar ölüyor, katlediliyor. Eğer bizi seçerseniz, başkanlık rejimini getirseniz, tek adam rejimini getirirseniz terör bitecek anlamına geliyor. Bu itiraftır, bu çok talihsiz bir itiraftır. Eğer gerçekten olay böyleyse bugünkü terörün kaynağı bu hükümettir. Bunu da hükümet sözcüsü itiraf etti. Böyle bir lafı asla duymak istemezdim. Numan Kurtulmuş gibi bir ismin bu itirafı 80 milyonun önünde yapmış olması son derece hazindir, utanç vericidir.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)