BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKerimcan Durmaz için Cübbeli Ahmet yorumu----

Kerimcan Durmaz için Cübbeli Ahmet yorumu

Kerimcan Durmaz için Cübbeli Ahmet yorumu
02 Aralık 2016 - 09:08 www.finansgundem.com

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, isim vermeden efemine tavırları olan kişiler hakkında yorum yaptı

Cübbeli Ahmet Hoca, Beyaz Tv'de ekrana gelen ' Ne var ne yok? ' adlı programda Türker Akıncı'nın sorularını cevapladı.

Programda eşcinsel sapkınlar gündeme gelirken, sunucu Türker Akıncı isim vermeden Kerimcan Durmaz'ı gündeme getirdi.

Türker, "Hocam bu aralar çok moda. Özellikle böyle efemine gençler var. Çok popüler olanları var, biliyorsunuz sizler. Özellikle medya tarafından sanki böyle öne çıkarılıyor, onlar böyle çok popüler futbolcu gençleri onlarla takılıyor böyle" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, "Yani kırıtarak konuşmalar, kırıtarak yürümelerden tut... E şimdi mesela Allah kadına sakal vermemiş. Erkeğe sakal vermiş. E şimdi burada ne oluyor? Erkeklerden kadınlara, kadınlardan erkeklere benzemeye çalışan. Şimdi buraya genel bir lanet var. Bu genel lanet de Allah'ın yarattığı şekle müdahale" ifadelerini kullandı.

Türker'in "İşte onu hormonlarla açıklayanlar var. 'Hormonların o yönde olduğu için, Allah böyle yaratmış' diyenler var mesela Hocam" şeklinde soru yöneltmesi üzerine Cübbeli Ahmet Hoca şunları söyledi:

'ALLAH ONU ÖYLE YARATMIŞ AMA O ZAMAN O DA TEDAVİSİNE BAKACAK'

"Allah onu öyle yaratmış ama o zaman o da gidecek tedavisine bakacak. Allah tedavi de yaratmış. Yani Hünsa deniyor onlara. O tabi yaratılıştan iki cinsiyeti oluyor. Bunlara Allah yarattıysa 'Sen niye böylesin' diye azap etmez. Buradaki maksat ne? Öyle yaratılmadığı halde benzemek suretiyle yapmacık surette, zorlanarak yani işte o şekle bürünüyor. Burada genel bir lanet varsa bu lanetin içinde kadına has özellikler var, erkeğe has özellikler var. Mesela kadının da saçını kesmesi, haram. Niye, tamamen erkeğe benzemek oluyor. Erkeğin saçını kesmesi mübah, serbest." Yeni Akit

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)