BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringKent Faktoring'den tahvil ihracı----

Kent Faktoring'den tahvil ihracı

Kent Faktoring'den tahvil ihracı
03 Ekim 2012 - 12:41 www.finansgundem.com

Kent Faktoring, nitelikli yatırımcılara yönelik 30 milyon TL'lik ilk tahvil ihracını gerçekleştirdi

Süzer Grubu bünyesinde yer alan ve JCR-Eurasia Derecelendirme Kuruluşu tarafından "yüksek düzeyde yatırım yapılabilir" kategorisinde gösterilerek Uzun Vadeli Ulusal Notu 'A (Trk)' ve görünümü 'Pozitif' olarak açıklanan Kent Faktoring, Turkish Yatırım aracılığıyla nitelikli yatırımcılara yönelik 30 milyon TL'lik ilk tahvil ihracını gerçekleştirdi.
26 – 27 – 28 Eylül tarihlerinde Turkish Yatırım aracılığıyla talep toplanan 728 gün vadeli ve 3 ayda bir kupon ödemeli tahvilin yıllık ek getiri oranı yüzde 4,25 olarak gerçekleşti.
Ek getiri oranına göre ilk kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 2,86, ilk kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranına göre hesaplanan yıllık bileşik Faiz oranı ise yüzde 11,96 oldu.
Hızla gelişen faktoring sektöründe güçlü sermaye yapısı, aktif kalitesinin yüksekliği, gerçekleştirdiği işlem hacmi ve saygınlığı ile tanınan Kent Faktoring, büyüme sürecinde tahvil ihracıyla plasman yapısını çeşitlendirerek, kamu ve özel sektör temlik alacaklarına daha fazla yönelmeyi amaçlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)