BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringKent Factoring'de atama!----

Kent Factoring'de atama!

Kent Factoring'de atama!
12 Haziran 2013 - 11:47 www.finansgundem.com

Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu

Finans sektörünün önde gelen kuramları arasında yer alan ve faaliyetlerini Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu.
Süzer Grubu şirketleri arasında yer alan Kent Factoring’in Genel Müdürlüğüne Serdar Sarıca atandı. Finans sektöründe 20 yıla yakın deneyim sahibi olan Serdar Sarıca, 2012 yılından bu yana Kent Factoring bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.
SERDAR SARICA KİMDİR?
1973 doğumlu olan Serdar Sarıca, 1995 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Bilgi Üniversitesi’nde “Sivil Toplum Kuruluşlar ve Avrupa Birliği” üzerine lisans programını bitirmesinin ardından meslek hayatına 1997 yılında Osmanlı Bankası A.Ş.’de başladı. 1999-2005 yılları arasında Alternatif Bank A.Ş.’de çeşitli birimlerde görev üstlendi. 2005 yılında MNG Faktoring A.Ş. ile faktoring sektörüne geçen Sarıca, 2012 Ekim ayına kadar bu kurumda Krediler Koordinatörü olarak çalıştı. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi olan SPK Temel Düzey ve SPK Kurumsal Yönetim Derecelendirme yetki belgesine sahip Sarıca, Ekim 2012 itibariyle katıldığı Süzer Grubu bünyesinde, Kent Faktoring A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmasının ardından şirketin Genel Müdürü olarak atandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)