BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu işin siyasi ayağını ortaya çıkaracğız----

Bu işin siyasi ayağını ortaya çıkaracğız

Bu işin siyasi ayağını ortaya çıkaracğız
25 Ağustos 2016 - 18:25 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konvoya yapılan saldırı sonrası programını değiştirmedi ve Artvin Ardanuç'ta partililerin karşısına çıktı.

İşte Ardanuç Belediyesi'nde halka hitap eden Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Siyasete girereken söz verdik, halkın çıkarlarını savunacağım. Barışı, kardeşliği getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim, ne terör bizi yıldırır ne de başka bir şey. Bize cumhuriyet altın tabak içinde sunulmadı. Cumhuriyeti, kanla kurduk, şehitlerimizle, gazilerimizle kurduk. Bir canımız var bu millet uğruna feda olsun diyeceğiz."

"Ordumuz Cerablus'a girdi. Sonuna kadar arkasındayız. Şanlı ordumuzu destekleyeceğiz."

"Bu ülkenin insanı her şeye layık. Esenyurt Belediye Başkanımız da burada. İstanbul'da belediye başkanı ancak bu toprakları unutmuyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Hiçbir ayrım yapmayız. İnsan Allah'ın yaptığı en önemli varlıktır, başımızın üstünde yeri vardır. Her zaman insana saygı duyduk. Yunus Emre, Hacı Bektaşı Veli, Mevlana, Erzurumlu Emrah bu topraklarda yetişti. Bu toprakların mayasında insan kültürü, dostluk, kardeşlik vardır. Bunu bozmak isteyenlere izin vermeyeceğiz. Beraber savaşacağız"

"Yaşanacak bir Türkiye dedik. Kadınların yüzünün güldüğü bir Türkiye. Kadınların evlerinde huzur içinde yaşadığı, çocuklarını huzur içinde okula gönderdiklerini, büyük çocuklarını kına yakarak askere gönderdikleri Türkiye. Dolayısıyla bunu birlikte inşa edeceğiz. Düşüncelerimiz farklı da olsa bir arada kardeşçe yaşamayı öğreneceğiz. Yaşanacak bir Türkiye istiyorsak, camiye siyaseti sokmayacağız. Kışlaya siyaseti sokmayacağız. Askeriyeye siyaseti sokmayacağız. Adliyeye siyaseti sokmayacağız. Bunu yapınca ülke bölünüyor. Her inançtan insanlarımız var. Her kimlikten insanımız camiye gidiyor. Allah'a duasını ediyor. Ancak siyaseti soktuğunuzda bölünüyor. Kışlaya siyaseti sokarsanız darbe tehditi ile karşılaşırsınız. Adalete sokmayacağız. Sıkıştığımız zaman adalet istiyoruz. Benim, onun değil halkın adaletini savunuyoruz her zaman."

"Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Osmanlı paşası. Filistin'de, Balkanlar'da çarpıştılar. Osmanlı'nın nasıl battığını gördüler. Öyle bir cumhuriyet kuralım ki geçmişten ders alalım, temellerini sağlam atalım ki ilelebet yaşasın, Cumhuriyet irfandır, fazilettir dediler. Cumhuriyet olmasaydı ne olur? Kuş uçmaz, kervan geçmez bir köyde doğan Kemal Kılıçdaroğlu CHP'ye genel başkan olmazdı. Cumhuriyet olmasaydı, Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamazdı. Ahmet Davutoğlu Başbakan olamazdı. O nedenle cumhuriyetin kadrini bilmek zorundayız. Cumhuriyeti iyi bileceğiz, temellerini sarsmayacağız. Cumhuriyet faziletse, vatandaşı kulluktan kölelikten kurtardıysa, eğer bizi özgür bir birey yaptıysa cumhuriyete inanacağız. Kurucu ilkelerinden dönerseniz bugünkü tabloyla karşılaşırsınız. Bugünkü tablo ağır bir tablodur. Hak ettiğimiz bir tablo değildir. Dış politikada ağır yenilgilerin yaşandığı bir tablodur. Biz bunları unutmayacağız ve unutturmayacağız."

"BU İŞİN SİYASİ AYAĞINI ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ"

"Başımıza bir de FETÖ belası çıktı. Bir şeyi kimse unutmasın, o valileri, o kaymakamları, o hakimleri, o savcıları, o rektörleri oralara kimler getirdi? Kimler yerleştirdi? Bu işin siyasi ayağını çıkartacağız ortaya. 81 ilin başındaki emniyetin 71'i FETÖ elemanı. Siz teslim ederseniz ağlamaya hakkınız yok. Sizin hesap verme mecburiyetiniz var"

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırıda 1 şehit

Yıldırım saldırıyı yorumladı: Suikast

Kılıçdaroğlu ve Erdoğan saldırıdan sonra konuştu

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)