BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKazlıçeşme'ye 100 milyon lira----

Kazlıçeşme'ye 100 milyon lira

Kazlıçeşme'ye 100 milyon lira
22 Mart 2014 - 08:57 www.finansgundem.com

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kazlıçeşme Projesi için 100 milyon lira kredi aldı

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut GYO nun Kazlıçeşme'de bulunan 111 dönümlük arazisinde geliştireceği proje için 100 milyon lira kredi kullandı.
 
Şirket 2 yıl vadeli kredi için Yapı Kredi Bankası'nı seçti. Yaklaşık 2 ay önce düzenlenen ihale çekişmeli geçmiş ve 4 milyar 240 milyon liralık toplam hasılat teklifiyle Özak-Yenigün-Delta iş ortaklığı kazanmıştı. Konut, ofis ve otellerin yer alacağı proje için Emlak Konut GYO'ya hasılat üzerinden yüzde 37 pay yani 1 milyar 568 milyon 800 bin lira ödenecek.

Arsada ticaret-konut olarak belirlenen alanda iş ve alışveriş merkezleri, toptan ve perakende ticaret ofisleri, büro, konut, rezidans, özel sosyal ve kültürel tesisler yer alabilecek. Turizm-ticaret alanında otel, motel, apart otel, iş ve alışveriş merkezleri, toptan ve perakende ticaret, ofis, büro, sosyal ve kültürel tesisler, sinema, özel eğitim tesis alanı, özel sağlık tesis alanı inşa edilecek. Eğitim alanında kreş, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları yer alacak.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)