BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKayseri'de banka soyguncusu 7 saat sonra yakalandı----

Kayseri'de banka soyguncusu 7 saat sonra yakalandı

Kayseri'de banka soyguncusu 7 saat sonra yakalandı
07 Şubat 2018 - 03:53 www.finansgundem.com

Kayseri'de bir banka şubesinde veznedarı silahla tehdit edip 68 bin lirayı alarak kaçan zanlı yakalandı

Kayseri'de özel bir bankanın şubesi, silahlı ve kar maskeli 1 kişi tarafından soyuldu. Soyguncu, olay yerinden sahte plakalı otomobille kaçtı.

Olay, saat 16.00 sıralarında, merkez Melikgazi ilçesi Osman Kavuncu Caddesi'ndeki banka şubesinde meydana geldi. Özel bir banka şubesini soyan kar maskeli soyguncunun ilk belirlemeye göre kasadan aldığı miktarın 68 bin lira olduğu, elindeki tabancanın ise kurusıkı olduğu saptandı. Soyguncunun önce Banka şubesindeki güvenlikçiyi tehdit ederek, vezneden uzaklaştırdığı, sonra aldığı paraları bir çantaya koyup, beyaz renkli, sahte plakalı otomobille kaçtığı ortaya çıktı. Soygunun ardından Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri binada ve çevrede araştırma yaptı. Bankanın güvenlik kamerasındaki görüntülerden, soyguncunun eşkalinin saptanması için çalışma başlatıldı.

YAKALANDI

Plakasının sahte olduğu belirlenen hafif ticari araçla 68 bin lirayı alarak kaçan zanlı ekiplerin yaklaşık 7 saat süren çalışmasının ardından yakalandı. Kimliği henüz açıklanmayan zanlı, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)