BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatar: Türkiye Katar'da bütün güvenliği sağlayacak----

Katar: Türkiye Katar'da bütün güvenliği sağlayacak

Katar: Türkiye Katar'da bütün güvenliği sağlayacak
08 Haziran 2017 - 16:59 www.finansgundem.com

Türkiye'den Katar'a gönderilecek olan 5 bin askere ilişkin olarak Katar Dışişleri Bakanı açıklamalarda bulundu

Katar Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman el Tani, "Türk askeri Katar'a bütün güvenliğini sağlamak için gelecek" dedi.

Katar'ın başarılı ve ilerlemeci olması nedeniyle diğer ülkeler tarafından izole edilmek istendiğini söyledi. Katarlı bakan, "Böylesi bir husumeti düşman bir ülkeden bile görmedik" açıklamasında bulundu. Bakan, gıda krizi yaşanması konusunda endişelenmediğini söylerken, "Bu şekilde sonsuza kadar yaşayabiliriz" dedi.

Tani, yaşanan krizde Katar'la ilişkisini kesen ülkelerle bir pazarlık olup olmadığı konusunda "Açık bir teklif gelmedi, biz bunu bekliyoruz" ifadesinde bulundu. "Bu kriz için kesinlik askeri bir çözüm olmayacak" ifadesini kullanan el Tani, Katar ordusunda herhangi bir değişiklik yapılmadığını ve ordunun herhangi bir bölgeye sevk edilmediğini belirtti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin yüzde 40'ının Katar'dan gelen petrole bağlı olduğunu söyledi. Katarlı bakan, BAE'nin ticaret pozisyonunu siyasi bir araç olarak istismar ettiğini ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eyyy oyuncak akapeliler08 Haziran 2017 23:35

    Aşagidaki şahisda seviniyo...kendin git arapaplari koru ne duruyosun ey akapeli.......Türk askeri paraile tutulan lejyon mu..pis araplarin parali oyuncagimiki ....şeyh lerin bi surü parasi var gitsinler kime koruyotturuyorlarsa o pis k.çlarıni onlari kiralasinlar...akapelilerin alayı paraya taparlar onlar gitsin oyuncagi olsun şeyhlerin

  • Mazlum08 Haziran 2017 20:29

    Katar tam bir mazlum

  • Erdoğan ile yola devam08 Haziran 2017 18:19

    ülkemle gurur duyuyorum. Erdoğan sadece bize değil, tüm mazlumların lideri oldu.