BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriKARAKIŞLA, TURKUAZ GENEL MÜDÜRÜYDÜ----

KARAKIŞLA, TURKUAZ GENEL MÜDÜRÜYDÜ

KARAKIŞLA, TURKUAZ GENEL MÜDÜRÜYDÜ
20 Nisan 2009 - 15:35 www.finansgundem.com

25 YILLIK bankacı olan barbaros Karakışla son olarak Denizbank genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Bir çok bankada çalışan karakışla bankacılık dışında iki ayrı işdenemesine karşın bankacılıktan vazgeçemedi.

Barbaros Karakışla’yı bankacılık sektöründe hatırlamayanyoktur. Neredeyse 25 yıllık bankacılık geçmişi var. Geçen ay Denizbank'ta genel müdür yardımcısı olarak işe başladı. Citibank, Interbank, TEB ve son olarak Akbank’da bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevi yaptı. Sonra Deutcshe Bank'ta'a transfer oldu. Deutsche Bank Türkiye'nin bireysel bankacılık bölümün başında geçti. Barbaros Karakışla'nın bir dönem akaryakıt sektöründe görev aldığını biliyor muydunuz. Karakışla'nın kariyerinin bubölümüyle ilgili yazı Capital Dergisi'nin ağustos sayısnad yeralıyor. Yazıda şöyle yazıyor. "2004 yılı sonlarına doğru bu görevinden ayrılmıştı. Bir süredir dinleniyordu. Turkuaz Petrol’ün genel müdürlüğünü üstlendiğini duydum ve aradım. “Nasıl oldu bu iş?” dedim. “Bir süre dinlendim. Sonra, head hunter’lara önerilere açık olduğumu bildirdim. Bu alternatif ilginç geldi. Kabul ettim” karşılığını verdi. Peki, bu işte onu neyin çektiğini sordum ve o da şu yanıtı verdi: “Genel müdür yardımcılıklarından sonra, sektörün bugününde bunun üstünde bir pozisyon bulmak pek mümkün görünmüyordu. Akaryakıt dağıtım sektörünü de dinamik, rekabetçi ve önü açık görüyorum. Makroekonomik dengeler kalıcı istikrara kavuştuğunda, sektörde birleşme ve satın almaların, hatta yabancı sermaye girişlerinin artacağına kesin olarak inanıyorum. Turkuaz Petrol’ün Genel Müdürlük pozisyonu bu nedenle bana çekici geldi.” Karakışla bir dönem de cafe işletmeciği yaptı. Kısacası Karakışla bankacılık dışında bir iki iş denese de bankacılık vazgeçemedi. (Ağustos 2005 Capital)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)