BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO soruya cevap verdi ----

O soruya cevap verdi

O soruya cevap verdi
04 Nisan 2011 - 20:33 www.finansgundem.com

AKP İstanbul Milletvekili Özlem Türköne emekli maaşı alacak mı, almayacak mı?

AKP İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, "Milletvekilliği görevini bırakır bırakmaz emeklilik maaşı almam gibi bir durum asla söz konusu değildir" dedi.
Yazılı açıklama yapan AKP İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, milletvekilliği görevini bırakır bırakmaz emekli maaşı alacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Henüz 35 yaşında olduğunu belirten Türköne, 16 yıl sonra milletvekili emekli maaşı alma hakkına sahip olacağını belirterek, şöyle dedi: "Gururla icra ettiğim milletvekilliği görevine ara verirken hakkımda çıkan emeklilik mevzusu ile ilgili haberlerin doğruluk taşımadığını ve eksik bilgi içerdiğini beyan etmek isterim. Milletvekilliği görevini bırakır bırakmaz emeklilik maaşı almam gibi bir durum asla söz konusu değildir. Eğer araştırılırsa yaşımın henüz 35 ve emeklilik yaşımın ise 51 olduğu görülecektir. Bu durumda ancak 16 yıl sonra milletvekili emeklilik maaşı alabilme hakkına sahip olduğum son derece net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Ayrıca bu hakkı kazanabilmem için 3 yıl da ekstra prim ödemem gerekmektedir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)