BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKar geliyor! Sıcaklık 7 derece düşecek----

Kar geliyor! Sıcaklık 7 derece düşecek

Kar geliyor! Sıcaklık 7 derece düşecek
24 Ocak 2017 - 19:50 www.finansgundem.com

AKOM kar uyarı üzerine alarma geçti. İstanbul'da yarın akşam saatlerinde başlayacağı tahmin edilen kar yağışı gece de etkisini sürdürecek.Kar kalınlığının bu kez 20-25 santimi bulması bekleniyor.

AKOM'dan İstanbullular için bir uyarı daha yapıldı. Açıklamada, yurt genelinin yarın Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği bildirildi. Soğuk ve karlı hava bir hafta sürecek. Yağışlar zaman zaman tipiye dönebilir. Kar yağışının İstanbul'u beyaza bürümesi bekleniyor.

25 SANTİMİ BULACAK
Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre, şehir genelinde etkili olması beklenen kar yağışıyla hava sıcaklığının yaklaşık 7 derece düşmesi bekleniyor. Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur şeklinde başlayacak olan kar yağışı gecenin ilk saatlerinden itibaren tüm şehri etkisi altına alacak. Kar yağışı gece de etkisini sürdürecek. İstanbul'un yükseklerinde kar kalınlığının 20-25 santimi bulması bekleniyor.Ayrıca Çarşamba günü hızı saatte 60 kilometreye kadar ulaşan kuvvetli poyraz bekleniyor. Pazar günü şehri terk etmesi beklenen kar yağışının, bu ayın ilk haftasında İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı gibi olması beklenmiyor.

ALARMA GEÇTİ...
İstanbul Büyükşehir Belediye'sine bağlı Afet Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (AKOM) meteorolojiden alınan ihbar doğrultusunda alarma geçti. İBB AKOM yarın 13:00'ten itibaren 7 bin personel ve bin 347 aracın görev alacağı tüm birimleri ile görevde olacak.Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da görülen kar yağışında yaşananların tekrarlanmaması için İBB'ye bağlı ekipler özellikle Mahmutbey bölgesinde Karayolları ekiplerine yardımcı olacak. İtfaiye, yol bakım, atık müdürlüğü gibi birimler de teyakkuzda olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)