BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKapalıçarşı'da tahliye başladı!----

Kapalıçarşı'da tahliye başladı!

Kapalıçarşı'da tahliye başladı!
22 Nisan 2015 - 15:19 www.finansgundem.com

Kapalıçarşı'daki Sandal Bedesteni'nde tahliye çalışmaları başladı

Fatih'teki Tarihi Kapalıçarşı içerisinde Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün mülkiyetinde olan halı, turistik eşya, çanta, takı ve giysilerin satıldığı dükkanların bulunduğu Sandal Bedesteni'nin tahliye edilmesi istenmişti. Kapalıçarşı'daki Sandal Bedesteni'nde tahliye çalışmaları başladı.

TAHLİYE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Dün eylem yapan esnafa akşam saatlerinde polis müdahale etti. Müdahalenin ardından gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından serbest bırakılan esnaflar sabah saatlerinde iş yerlerine gelerek tahliye çalışmalarına başladı. Çevik kuvvet ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Bedesten giriş kapısına gazetecilerin yaklaşmasına izin verilmedi. Her iş yerinden bir esnaf içeri alınarak eşyalarını boşaltma çalışmalarına başladı. Bir esnaf o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde esnafın, polis gözetiminde mallarını toplamaları görülüyor. Tahliye işlemleri sürerken bir grup esnaf da eylem yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)