BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKamu bankasını 20 milyon lira dolandıranlar----

Kamu bankasını 20 milyon lira dolandıranlar

Kamu bankasını 20 milyon lira dolandıranlar
11 Temmuz 2018 - 17:37 www.finansgundem.com

Adana’da polis ekipleri, yaptığı operasyonda, kamu bankasını 20 milyon lira dolandıran 15 kişiyi gözaltına aldı.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde bulunan kamu bankasının genel müdürlüğü yetkilileri, şubelerinde 120 kişiye çiftçi kredisi kullandırıldığını ve geri ödemelerinin yapılmadığını tespit etti. Şubeye müfettiş gönderen yetkililer, inceledikleri hesaplarda toplam zararın 20 milyon lira olduğunu saptadı. Krediyi 1 kişinin onayladığını ortaya çıkaran yetkililer, polise bilgi verdi.

PARALARI HESAPLARINA GEÇİRMİŞLER

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon başlattı. İlçeye giden ekipler, aralarında banka personeli ve şube eski müdürünün de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Polis, yaptığı araştırmada, şüphelilerin iş birliği yaptığı kişilere çiftçi kredisi çektirdiği, anlaşma sonunda ise paraları kendi hesaplarına geçirdiği anlaşıldı. Şüphelilerin ise bu yöntemle bankayı 20 milyon lira dolandırdığı ortaya çıktı. Emniyete götürülen 15 kişinin sorgusu sürüyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)