BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiKalp krizini haber veren tişört tasarladılar----

Kalp krizini haber veren tişört tasarladılar

Kalp krizini haber veren tişört tasarladılar
23 Ekim 2016 - 08:34 www.finansgundem.com

Türkiye Tasarım Haftası'na katılan Türk tasarımcı Ezra Çetin, TÜBİTAK desteğiyle, kalp krizi gibi hastalıkların bir hafta öncesinden anlaşılmasını sağlayan akıllı tişört tasarladıklarını, ürünün 2017'de satışa çıkacağını belirtti

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Türkiye Tasarım Haftası/Design Week Turkey konferanslar, dünyaca ünlü sergilerle Ar-Ge ve inovasyon odaklı tasarımlarla geleceğe de ışık tutuyor.

Bir hafta öncesinden  

Etkinlikte konuşan Türk tasarımcı Ezra Çetin, "TÜBİTAK MARTEK desteğiyle Türkiye’de bir ilk olarak kalp krizi gibi hastalıkların bir hafta öncesinden anlaşılmasını sağlayan akıllı tişört tasarladıklarını ve bu ürünün 2017'de satışa sunulacağını söyledi. 25 ülkede aralarında Lady Gaga, Taylor Swift gibi şarkıcıların da olduğu pek çok kişiyi giydiren Finlandiyalı tasarımcı Minna Parikka da konuşmasında, "Herkesi mutlu etmeyin, sıra dışı olun. Başarı için iyi bir ekip, ürün kimliği ve müşterilerle duygusal bağ şart. Sosyal medya da anahtar konumda" diye konuştu. 

İlk yerli taksiyi tasarladı

Türkiye Tasarım Haftası’nda sergilenen Gemi-Yat Tasarım Yarışması birincisi Nurullah Taşkıran imzalı'Taqua Deniz Taksi' yatırımcısıyla buluşursa Türkiye’nin ilk yerli üretim deniz taksisi olacak. Taqua Deniz Taksi, engellilere uygun ve modern insanın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)