BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKalkınma Bankası'nda yönetim şekillendi----

Kalkınma Bankası'nda yönetim şekillendi

Kalkınma Bankası'nda yönetim şekillendi
19 Aralık 2018 - 11:00 www.finansgundem.com

Kalkınma Bankası'nın yönetim kurulu belli oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Demircan oldu

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nda üst yönetim yapılanması tamamlandı. Bankanın yönetim kurulu başkanı olarak Hayrettin Demircan, yönetim kurulu başkanvekili olarak Hakan Ertürk, genel müdür olarak da Halil İbrahim Öztop atandı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Bankamız Yönetim Kurulu; Hayrettin DEMİRCAN'ın Yönetim Kurulu Başkanlığına, Hakan ERTÜRK'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine bir yıl süre ile atanmalarına ve Halil İbrahim ÖZTOP' un Genel Müdür olarak seçilmesine karar vermiştir.

Bankamız Yönetim Kurulu Denetim Komitesi Üyeliklerine Erkan KİLİMCİ, Yalçın YÜKSEL ve Kemal Çağatay İMİRGİ'nin, Kurumsal Yönetim Komitesine Salim Can KARAŞIKLI ( Başkan ) ve Erkan KİLİMCİ ( Başkan Vekili )' nin,  Ücretlendirme Komitesine Hakan ERTÜRK ( Başkan ),  Salim Can KARAŞIKLI ( Üye ) ve Kemal Çağatay İMİRGİ ( Üye )' nin seçilmelerine karar vermiştir.
Bankamız Kurumsal Yönetim Komitesi Salim Can KARAŞIKLI ( Başkan ),  Erkan KİLİMCİ ( Başkan Vekili ) ve Metin Çınar ( Üye- Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi )' dan oluşmaktadır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)