BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKahraman'ın Che sözleri için yeni açıklama----

Kahraman'ın Che sözleri için yeni açıklama

Kahraman'ın Che sözleri için yeni açıklama
29 Ağustos 2016 - 23:14 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, gençlere, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, tarihteki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceğini tavsiye ettiği bildirildi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Kahraman'ın, Rize'nin, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 555. yılı dolayısıyla dün düzenlenen kutlama etkinliklerindeki konuşmasına dair bazı basın organlarında çıkan haberler üzerine, yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Sayın Kahraman tarafından gerçekleştirilen konuşmada, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, kendi milli değerlerimizi özümsemiş, ülkemizin müreffeh ve barış dolu aydınlık geleceğinin teminatı olan gençlerimize, tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceği ve takip edilebileceği tavsiye edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)