BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadın banka müfettişinin dramı----

Kadın banka müfettişinin dramı

Kadın banka müfettişinin dramı
19 Nisan 2015 - 10:06 www.finansgundem.com

1 yaşındaki kızını hastane odasının tuvaletinde boğmaya çalışırken yakalandı, tutuklandı…

Bir olay, bir dram... Sarıyer’de 1 yaşındaki yavrusunu acil olarak hastaneye getiren Ö. A. kızının yanlışlıkla 3. kat balkonundan düştüğünü söyledi.  Yoğun bakıma alınan daha sonra odaya çıkarılan bebeğin tedavisine devam edilirken anne ve anneanne de yanında refakatçi olarak kalmaya başladı.  Bir süreliğine odadan ayrılan anneanne geri döndüğünde torununu ve kızını  bulamayınca görevlilerden yardım istedi. Hastaneyi alarma geçiren olay sırasında görevliler aynı odanın tuvaletine girdiklerinde anneyi bebeğinin ağız ve burun kısmını kapatarak boğmaya çalışırken buldu. Hemen müdahale edilerek kurtarılan bebek tekrar yoğun bakım ünitesine kaldırılırken sinir krizleri geçiren anne polise teslim edildi.
Cinayet Büro Amirliğinde ifadesi alınan Ö.A. "Susma" hakkını kullanarak konuşmadı. Bir bankada müfeetiş olarak görev yaptığı belirtilen Ö.A, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Öte yandan hastanede yoğun bakım servisinde tedavisi süren  bebek ise beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)