BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJohnny Depp'ten Trump'a suikast şakası! Özür diledi----

Johnny Depp'ten Trump'a suikast şakası! Özür diledi

Johnny Depp'ten Trump'a suikast şakası! Özür diledi
24 Haziran 2017 - 06:22 www.finansgundem.com

Amerikalı ünlü oyuncu Depp, İngiltere'deki bir festivalde Trump için suikast şakası yaptı. Depp, gelen tepkiler üzerine Trump'tan özür diledi

Amerikalı oyuncu Johnny Depp, grubuyla sahne aldığı İngiltere’nin Glastonbury Festivali’nde ABD Başkanı Donald Trump’a ‘suikast şakası’yla gündeme oturdu. “Trump’ı buraya getirebilir miyiz?” diye seslenen Depp, seyircilerden gelen tezahüratların ardından, “Bu dediğim haberlere düşecek. Olsun. En son ne zaman bir oyuncu bir devlet başkanına suikast düzenlemişti?” dedi. Depp’in şakası sevinç nidaları ve kahkahalarla karşılandı.

1865’te Abraham Lincoln’u öldüren oyuncu John Wilkes Booth’a gönderme yapan Depp, şöyle söyledi: “Epey oluyor, belki de zamanı geldi.” 

ÖZÜR GELDİ

Dün yaptığı açıklamada Trump'ı ima ederek "En son ne zaman bir oyuncu tarafından bir devlet başkanına suikast düzenlenmişti?" diye sor soran Johnny Depp, açıklamasından dolayı özür diledi.

Depp, özür açıklamasında "Dün gece Başkan Trump'la ilgili yaptığım zevksiz şakadan dolayı özür dilerim" diye konuşurken, "İstediğim gibi olmadı, ben kötü bir şey söylemek istememiştim. Yalnızca eğlendirmeye çalışıyordum, kimseyi incitmek istemedim" ifadelerini kullandı.

​Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada Johnny Depp'in suikast göndermesinin 'üzücü' olduğu söylenmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)