BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJÖH, PÖH ve korucular Afrin'e doğru yola çıktı----

JÖH, PÖH ve korucular Afrin'e doğru yola çıktı

JÖH, PÖH ve korucular Afrin'e doğru yola çıktı
24 Şubat 2018 - 18:54 www.finansgundem.com

Zeytin Dalı harekâtı kapsamında görevlendirilen jandarma komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH) timleri ve güvenlik korucuları dualarla Afrin'e uğurlandı

Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH) timleri ve güvenlik korucuları için Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir 'Müşterek Görev Merkezi' (MGM) oluşturuldu. Harekât süresince komando, JÖH, PÖH ve güvenlik korucularının barınma üsleri olacağı belirtilen merkez dün yapılan törenle açıldı.

Törende konuşan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Temel, “Sizin tek birinizin tırnağı bin terörist etmez. Sizin hepinizi tek tek alınlarınızdan öpüyorum. Oraya gidiş nedenimiz siviller değil teröristlerdir. Hepinizin gözlerinden öpüyorum yolunuz açık olsun” dedi.

Törenden sonra Suriye’deki terör gruplarına yönelik Zeytin Dalı harekâtı kapsamında görevlendirilen jandarma komando, JÖH- PÖH timleri ve güvenlik korucuları, Orgeneral Metin Temel ile birlikte komando marşı söyleyip ant içmiş daha sonra ise Cuma namazını kılmışlardı. Teröristlerin korkulu rüyası olan yüzlerce özel kuvvet ekibi bugün Müşterek Görev Merkezi'nden Afrin'e uğurlandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)